Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj članak opisuje Office Communications Server 2007 R2, probleme sa konferencijskog paketa koji su fiksni u Office Communications serveru 2007 R2, paket ispravki za konferencijske usluge koji se nalazi između aprila 2010.

Ovaj članak opisuje sledeće stavke o paketu ispravki:

 • Problemi koje paket ispravki rešava.

 • Preduslovi za instaliranje paketa nadopuna.

 • Da li morate ponovo pokrenuti računar kada instalirate paket ispravki.

 • Da li paket ispravki zamenjuje neki drugi paket ispravki.

 • Da li morate da napravite bilo kakve promene u registratoru.

 • Datoteke koje paket ispravki sadrži.

UVOD

Problemi koje ovaj paket ispravki rešava

Ova Kumulativna ispravka rešava sledeći problem:

 • problemi sa kompatibilnošću ili koegzistencije kada korisnik pozove server za komunikaciju sa serverom 2007 R2 kako bi pokušao da se pridruži sastanku koji se hostuje na Microsoft komunikacioni Server 2010 Pool

Ova Kumulativna ispravka takođe uključuje sledeće izdate ispravke:

 • ispravka obezbeđuje nekoliko izmena u sistemu Microsoft Office Communications server (IVR) na 2007 serveru za komunikacije sa Microsoftom.

 • . na konferencijskom serveru je netačno računati na nekompletne brojače poziva na poslužitelju Microsoft Office Communications Server 2007 R2

 • čujete poruku u kojoj piše da je PIN zaključan, istekao ili da nije postavljen kada unesete broj lokala na svom telefonskom broju u okviru konferencije za komunikacije 2007 R2

 • da li čujete poruku o grešci kada birate lokal na poslu ili pun broj telefona da biste uneli Office Communications Server 2007 R2 konferenciju: "telefonski broj i PIN koji ste uneli se ne podudaraju"

 • Enterprise korisnici mogu da imaju konferencijski poziv bez prezentatora/vođe i bez shvatnje da su korisnici zamenjeni telefonskim mrežama (PSTN) na čekanju u komunikaciji Server 2007 R2

Više informacija

Ažuriranje informacija o paketu

Download Center

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket ACV. MSP. Datum objavljivanja: 2010 aprila za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Tako što ćete kontaktirati Microsoft podršku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo onih problema opisanih u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na kojima je došlo do problema opisanih u ovom članku. Ova hitna ispravka može se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovu hitnu ispravku. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku. Belešku Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za servis. Uobičajeni troškovi podrške odnosiće se na dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji ne ispunjavaju ovu specifičnu hitnu ispravku. Za kompletnu listu telefonskih brojeva Microsoft korisničke službe i podrške ili da biste kreirali zaseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Belešku U obrascu "dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ovog paketa ispravki.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokretati računar kada primenite ovaj paket ispravki.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitnih ispravki zamenjuje paket hitnih ispravki 969822. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

opis paketa nadopuna za Office Communications Server 2007 R2, konferencijske usluge: Juli 2009

Informacije o registratoru

Da biste koristili neki od paketa ispravki u ovom paketu, ne morate da pravite nikakve promene u registratoru.

Ažuriranje informacija o instalaciji paketa

Da biste instalirali ovu kumulativnu ispravku, instalirajte OCS2007-KB980370-amd64-CAA. MSP datoteku na sledećim računarima:

 • Office Communications Server-Standard Edition

 • Office komunikacioni server-Enterprise Edition konsolidovani

 • Microsoft Office Communications Server 2007 R2-Enterprise Edition distribuiran-prednji kraj

Belešku Kada primenite ovu kumulativnu ispravku na serverima koji rade pod operativnim sistemom Windows 2008 i imaju omogućenu kontrolu korisničkog naloga (UAC), uverite se da ste pokrenuli instalaciju kumulativne ispravke (. MSP) pomoću pune komandne linije. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku pribor, a zatim kliknite desnim tasterom miša nakomandnu liniju.

 2. Izaberite stavku Pokreni kao administrator. Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili potvrda, otkucajte lozinku ili obezbedite potvrdu.

 3. Započnite kumulativnu ispravku (. MSP).

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili ovu kumulativnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " na kontrolnoj tabli. Morate ponovo pokrenuti računar kada deinstalirate kumulativnu ispravku za komunikacioni Server 2007 R2, program za konferencije. Ponekad, kada pokušate da deinstalirate kumulativnu ispravku, od vas će se zatražiti izvorni CD. Ako dođe do ovog ponašanja, Umetnite izvorni CD ili obezbedite putanju na kojoj se mogu naći izvorne datoteke.

Informacije o datoteci

Ova hitna ispravka možda neće sadržati sve datoteke koje morate imati da biste u potpunosti ažurirali proizvod na najnoviju verziju. Ova hitna ispravka sadrži samo datoteke koje morate imati da ispravite probleme navedene u ovom članku.Nakon instaliranja ispravke, globalna verzija ove ispravke ima atribute datoteke ili noviju verziju atributa datoteke koji su navedeni u sledećoj tabeli:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×