Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koje su ispravljene u obliku paketa Microsoft Office 2013 koji je datiran 8 aprila 2014 godine.

UVOD

Pitanja koja rešava ovaj paket

  • Kada pokušate da otvorite radnu svesku u programu Excel 2013 iz biblioteke dokumenata SharePoint Server 2013 u kojoj Unikod staza dužine je 255 znakova ili manje, ali u RFC 3986 kodirana Dužina putanje je više od 255 znakova, dobijate poruku o grešci koja ukazuje na to je fi Nije moguće otvoriti Le.

  • Dođe do problema prilikom pokušaja rad sa podacima modele u izvedene tabele, kao i pitanja koja utiču na funkcionalnost PowerPivot.

Više informacija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste instalirali ovaj paket, morate imati Office 2013 instaliran.

Ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon instaliranja prilagodbenog popravka.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Ovaj paket hitnih ispravki možda ne sadrži sve datoteke koje morate imati da se u potpunosti ažurirali proizvod na najnoviju verziju. Ovaj paket sadrži samo datoteke koje morate imati da biste rešili problem koji je naveden u ovom članku.

Globalna verzija ovog paketa hitnih ispravki za instalirajte paket hitnih koristi Microsoft Windows Installer paket. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×