Uvod

Ovaj članak opisuje probleme u upravljaču za zaštitu podataka Microsoft System Center (DPM) 2010 koji su fiksni u paketu za zaštitu podataka 2010 paket zbirnih hitnih ispravki za 3.0.7706.00 koji ima datum objavljivanja od 2010 10.Napomena Da biste utvrdili trenutno instaliranu verziju, kliknite na ikonu " informacija " koja se nalazi na gornjoj desnoj strani glavne trake sa menijima, u okviru "DPM 2010" administratoru konzole na DPM serveru. ova zbirnih hitnih ispravki rešava sledeće probleme:

 • Ne možete zaštititi Microsoft Exchange grupu dostupnosti baze podataka (DAG) na sekundarnom DPM 2010 serveru.

 • Od vas se traži da ponovo pokrenete klijentski računar kada instalirate agenta na klijenta.

 • DPM usluga pada i dobijate grešku "nije moguće povezati se sa bazom podataka zbog neotklonjive greške u bazi podataka."

 • MSDPM padovi i ID događaja 945 je evidentiran u evidenciji događaja.

 • Kada promenite grupu za zaštitu, dodajte veoma veliku bazu podataka, promenite dodelu diska, a zatim izvršite zaštitu, DPM 2010 ne Poštuj korisničku nameru, a umesto toga, DPM 2010 podešava veličinu volumena replike i kopije u senci na podrazumevane veličine.

 • Kartica " Upravljanje " ne sadrži veze sa informacijama o najnovijem članku Microsoft baze znanja za dpm 2010.

 • Primićete poruku "računari nisu sinhronizovani" kada pokušate da kopirate DPM 2010 baze podataka u Menadžer operacija sistema System Center.

Više informacija

Informacije o zbirnih hitnih ispravki

Informacije o preuzimanju

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Napomena Ovaj paket zbirnih hitnih ispravki odnosi se na sve podržane jezičke verzije upravljača za zaštitu podataka sistema 2010. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Preduslovi

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Uputstva za instalaciju

Ovaj paket za zaštitu podataka 2010 se sastoji od tri zasebne ispravke. Da biste instalirali svaku ispravku, sledite ove korake:

 1. Instalirajte paket zbirnih vrednosti na serveru na kojem je pokrenut upravljač za zaštitu podataka 2010. Da biste to uradili, pokrenite datoteku DataProtectionManager2010-KB2250444. exe na serveru. Napomena Kada instalirate ovaj paket zbirnih vrednosti, morate ponovo pokrenuti server upravljača za zaštitu podataka.

 2. Ažurirajte daljinsku Microsoft SQL Server instalaciju koja hostuje DPMDB bazu podataka. Da biste to uradili, pokrenite datoteku SqlPrep-KB2250444. MSP na računaru na kojem je pokrenut SQL Server. Napomena Ovaj korak nije neophodan ako koristite SQL Server DPMDB instancu na serveru za zaštitu podataka 2010.

 3. U okviru DPM administratorskog Console ažurirajte agente zaštite. Da biste to uradili, koristite neki od sledećih metoda.1. metod: ažuriranje agenta za zaštitu iz DPM administratorskog Console

  1. Otvorite prozor DPM administrator konzole.

  2. Izaberite karticu Upravljanje , a zatim izaberite karticu agenti .

  3. Na listi zaštićenih računara izaberite računar, a zatim u oknu za Radnje kliknite na dugme Ažuriraj .

  4. Kliknite na dugme da, a zatim izaberite stavku Ažuriraj agente.

  5. U dijalogu " unos akreditiva i opcije ponovnog pokretanja sistema ", Unesite akreditive, izaberite opciju ručno ponovo pokrenite izabrane servere kasnije , a zatim kliknite na dugme u redu.Napomena Ne morate ponovo pokretati računar da biste ažurirali agent. Zato je izabrana opcija ručno ponovno pokretanje izabranih servera kasnije .

  2. metod: ažuriranje agenata za zaštitu na zaštićenim računarima

  1. Nabavite paket agenta za zaštitu od ažuriranja iz direktorijuma "Instalacija location\DPM\Agents\RA\3.0.7706.00 upravljača za zaštitu podataka" na serveru za zaštitu podataka 2010.

   • Za x86-bitne ispravke: i386\1033\ DPMAgentInstaller_KB2250444. exe

   • Za ispravke zasnovane na x64 procesorima: amd64\1033\ DPMAgentInstaller_KB2250444_AMD64. exe

   Napomena Paket DPMAgentInstaller. exe primenjuje se na sve jezike.

  2. Pokrenite odgovarajući paket DPMAgentInstaller. exe na svakom zaštićenom računaru.

  3. Otvorite prozor DPM administrator konzole na serveru za zaštitu podataka 2010.

  4. Izaberite karticu Upravljanje , a zatim izaberite karticu agenti .

  5. Izaberite zaštićene računare, a zatim proverite da li je verzija agenta navedena kao 3.0.7706.00.

 4. Pokrenite datoteku DPMManagementShell2007-KB2250444. MSP.Napomena Ovaj korak nije neophodan ako pokrenete ljusku za upravljanje Menadžerom za zaštitu podataka na serveru za zaštitu podataka 2010.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ako je DPM upravljačka ljuska otvorena kada instalirate paket zbirnih hitnih ispravki, morate ponovo pokrenuti računar. U suprotnom, nije potrebno ponovno pokretanje.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×