Rezime

Jedan paket hitnih ispravki (revizija 4.5.412.0) je dostupna za Microsoft identitet Manager (MIM) 2016 servisni paket 1 (SP1). Ovaj paket zbirnih hitnih ispravki rešava probleme i dodaje neka poboljšanja koja su opisana u odeljku „Problema ispravljenih i poboljšanja dodali u ovu ispravku”.

Više informacija

Poznati problemi u ovoj ispravci

Pitanje upravljanja grupama

Kada otvorite grupu koja ima nema prikazanih vlasnika naseljen u MIM portal, za popup uzdignuta i primite sljedeću poruku:

Izaberite prikazanu vlasnik među vlasnicima iznad.

Nakon što zatvorite u popup, prozor se zamrzava u status učitavanja i ti ne mogu više da upravljanje grupama.

Sinhronizacija usluge

Nakon što instalirate ovu ispravku, proširenja pravila i prilagođeni za upravljanje agenti (MAs) koji se zasnivaju na MA mogućnošću proširenja (ECMA1 ili ECMA 2.0) možda neće izvoditi i može dovesti do pokretanja status „zaustavio proširenje-dll-učitati”. Do ovog problema dolazi kada pokrenete takvih pravila proširenja ili prilagođene MAs nakon promene datoteku za konfiguraciju (.config) za jednu od sledeće procese:

 • MIIServer.exe

 • Mmsscrpt.exe

 • Dllhost.exe

Na primer, uređujete datoteku "MIIServer.exe.config" da promenite podrazumevanu veličinu grupe za obradu stavki za sinhronizaciju za se des servisa Forefront identitet Manager (FIM). U ovoj situaciji, instalator motor sinhronizacije za ovo ažuriranje ne može da zameni datoteku za konfiguraciju da izbegnete brisanje prethodne promene. Ovo je zato što ako datoteka za konfiguraciju se ne zamenjuje, stavke koja su potrebna za ovo ažuriranje ne postoje u datotekama. Stoga, mašina za sinhronizovanje ne učitava li pravila proširenje DLL datoteke kada motor radi potpunog uvoza ili Delta sinhronizaciju pokrenuli profil.

Da biste rešili ovaj problem, slijedite ove korake:

 1. Napravite rezervnu kopiju datoteka MIIServer.exe.config .

 2. Otvori MIIServer.exe.config datoteku u uređivaču teksta ili programa Microsoft Visual Studio.

 3. Pronašli odeljak < runtime > u MIIServer.exe.config datoteci, a zatim zamenite sadržaj odeljka < dependentAssembly > sledeći sadržaji:

<dependentAssembly>

< assemblyIdentity name="Microsoft.MetadirectoryServicesEx” publicKeyToken = „31bf3856ad364e35” / >

< bindingRedirect oldVersion = „3.3.0.0-4.1.3.0” newVersion = „4.1.4.0” / >

</dependentAssembly>

 1. Da sačuvate promene u datoteci.

 2. Pronađite datoteku Mmsscrpt.exe.config u istu fasciklu i na Dllhost.exe.config u nadređene fascikle. Ponovite korake od 1 do 4 za ove datoteke.

 3. Ponovo pokrenite uslugu sinhronizacije Forefront upravljač identiteta (FIMSynchronizationService).

 4. Provjerite da oznake tipa datoteke pravila i prilagođeni za upravljanje agenti sada raditi kako je očekivano.

Ispravka datoteku konfiguracije usluge

Kada instalirate prilagodbeni popravak MIM usluga, u odeljku datoteke Microsoft.Resourcemanagement.Service.exe.config koja ima .NET preusmeravanje se zamenjuje. Non-MIM .dll stavke moraju biti ručno ponovo dodat. Na primer, MIM WAL biblioteka preusmeravanja su izgubljeni.

SSPR SMS Gateway sa azurno MFA servera

MIM SSPR OTP SMS Gateway postavke u toku posla za potvrdu identiteta (tokena OTP dužine i tekst poruke) se zanemaruju Azure MFA lokalne server. Server je hardcoded OTP tokena dužinu od 6. Tokovi posla propasti ako tokena OTP dužina je osim 6. Da pošaljete poruku tekst na jeziku željeni korisnik, možete da kreirate profili za korisnike u Azure MFA servera i da ih ažurirate izvan MIM.

Podrška za Internet Explorer

U ovu ispravku, MIM Portal se ažuriraju pomoću najnovije jQuery biblioteke.

Napomena Ako koristite verziju programa Internet Explorer koja je starija od verzije 11, iskačući prozori možda neće raditi kao što je očekivano u MIM Portal.

Važno

Nakon što instalirate ovu dopunu, opozovite izbor u predmemoriju preglednika prisiljavati ponovno punjenje od korisnikovog JS biblioteka.

Servis i podešavanje portala

U 2013 x64 Visual C++ paketa koji se može prosleđivati (Vcresist_x64.exe) mora biti instaliran pre nego što pokrenete MIM servis i podešavanje Portal.

Poruka povezana o grešci:

Postoji problem sa Windows Installer paket. Nije moguće pokrenuti DLL datoteku potrebnu za ovu instalaciju da biste dovršili. Obratite se dobavljaču podrška personal ili paket.

Rezolucija:

Preuzmite Visual C++ Redistributable paket (Vsresist_x64.exe) sa sljedeća Microsoftova centra za preuzimanje Windows veza.

Visual C++ Redistributable paket

Portal za upravljanje identitetom

Nakon što instalirate ovu ispravku, Portal možda neće biti prikazani kao što je očekivano u programu Internet Explorer. Da biste rešili ovaj problem, slijedite ove korake:

 1. Zatvorite sve instance programa Internet Explorer.

 2. Otvorite stavku Internet opcije na kontrolnoj tabli.

 3. Izbrišite sve istorije pregledanja i keširane datoteke.

Ako ovaj problem potraje, uverite se da je verzija programa Internet Explorer je 11 ili novija verzija. Ako koristite verzije koje su starije od 11, može postojati prikaza nedoslednosti u odnosu na Portal koji je prikazan u verziji 11.

4.5.412.0 ažuriranja:

JQuery biblioteke se ažurira najnovijom verzijom u MIM prilagodbeni popravak build 4.5.412.0. MIM Portal više ne podržava Internet Explorer verzije 8 do 10. Ako koristite Internet Explorer, preporučujemo da ažurirate verziju 11 za upotrebu zajedno sa MIM Portal.

Sinhronizacija pravilo Update problem

U MIM gradi, 4.5.286.0 i 4.5.412.0 (Ova ispravka), izlazni sinhronizacije pravila koja su podešene da koriste scoping filter nakon može doći do problema promena je napravljena na instancu agente MIM usluga upravljanja.

Simptomi:

Kada je sinhronizacija pokrene, poruka o grešci „Prevod-pravilo--raščlanjivanje-greška u proveri valjanosti” sinhronizacija se vraćaju.

Koraci koji dovode do javljanja problema:

 1. U sinhronizacije upravljač usluga (MIISClient.exe), za promenu u konfiguraciji MIM usluga upravljanja agente instancu. Napomena To može biti bilo koji tip promena: atribut toka pravila, pravila za filtriranje, postavke veze, itd.

 2. Pokreni uvoz u Delta, a zatim pokrenite sinhronizaciju Delta na MIM usluga upravljanja agent.

Rezultati:

Scoping zasnovane na filter sinhronizacije pravila će biti ažuriran da postavite sve Boolean pripisuje false, bez obzira na prethodno postavljena je koju vrednost za atribut. Na ovaj način sinhronizacije-pravilo--raščlanjivanje-greška u proveri valjanosti izuzeci da se vrati.

Rešenje:

Da biste zaobišli ovaj problem nakon što napravite izmenu na MIM usluga upravljanja agente konfiguraciju, pokretanje potpunog uvoza (samo za pozornicu) pokretanje profila na MIM usluga upravljanja agent.

Informacije o nadopuni

Microsoft Download Center

Podržanih ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Download Center. Preporučujemo da svi kupci biste primijenili ovo ažuriranje na njihove proizvodne sisteme.

Download Odmah preuzmite paket ispravki za Microsoft upravljač identiteta 2016 SP1 (KB4489646)

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati instalirane sledeće:

 • U 2013 x64 Visual C++ Redistributable paketi (vsresist_x64.exe) (mora biti instaliran pre nego što pokrenete MIM servis i podešavanje Portal)

 • Microsoft upravljač identiteta 2016 grade 4.4.1302.0

 • .NET framework 4.6 za sljedeće komponente:

  • MIM servis

  • MIM portali (identitet za upravljanje, za poništavanje lozinke, lozinku registracije)

  • MIM PAM

  • MIM programske dodatke i proširenja

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene programske dodatke i proširenja paketa (Mimaddinsextensions_x(64/86)_kb4489646.msp). Ti takođe možda morati ponovo pokrenuti server komponente.

Informacije o zamjeni

Ovo je kumulativna ispravka koja zamenjuje sve MIM 2016 SP1 ispravke, iz 4.4.1302.0 kroz izgradnju 4.5.286.0 za Microsoft upravljač identiteta 2016.

Informacije o datoteci

Globalne verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu "vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Mimaddinsextensions_x64_kb4489646.msp

Not applicable

7,589,888

10-May-2019

01:38

Mimaddinsextensions_x86_kb4489646.msp

Not applicable

3,272,704

10-May-2019

01:38

Mimcmbulkclient_x86_kb4489646.msp

Not applicable

11,550,720

10-May-2019

01:38

Mimcmclient_x64_kb4489646.msp

Not applicable

7,581,696

10-May-2019

01:38

Mimcmclient_x86_kb4489646.msp

Not applicable

7,196,672

10-May-2019

01:38

Mimcm_x64_kb4489646.msp

Not applicable

14,102,528

10-May-2019

01:38

Mimservice_x64_kb4489646.msp

Not applicable

38,031,360

10-May-2019

01:40

Mimsyncservice_x64_kb4489646.msp

Not applicable

22,515,712

10-May-2019

01:39

Problema ispravljenih i poboljšanja dodali u ovu ispravku

Servis i Portal

MIM servis

Poboljšanje 1

TLS 1.2 podrška se dodaje instalator MIM usluga i Portal. Ova ispravka će se instalirati ako TLS 1.2 je jedini omogućen protokol *.  Nakon što instalirate ovu ispravku, podešavanju režim menjanja MIM servisno-Portal će uspeti tako što samo TLS 1.2 omogućen i instaliran upravljački program SQL OLE DB.

* Microsoft OLE DB upravljačkog programa 18 za SQL Server mora biti instaliran:

https://www.microsoft.com/download/details.aspx?id=56730

Sporna stavka 1

Dinamičko vođenje evidencije u vojsci MIM je vođenje evidencije previše podataka podrazumevano. Nakon što instalirate ovu ispravku, podrazumevani nivo od vođenja evidencije (AllSwitch) postavljen je upozorenje u datoteci Microsoft.ResourceManagement.Service.exe.config.

Pitanje 2

Kada pokrenete za izvoz na MIM usluga upravljanja agent, ako agent za upravljanje prestane pre nego što se izvoz završi, MIM servis nastavlja da obradi promene koje su stavljeni u izvoz SQL Broker reda čekanja.

Nakon što instalirate ovu ispravku, ako MIM usluga upravljanja agent izvoz prestaje pre završetka, MIM usluge prestaje da obrade izvezene promene koje ostaju u redu čekanja za SQL brokera.

Važno

To se odnosi samo na asinhroni izvoz operacije. Ovaj problem ne postoji za sinhrono izvoz operacije.

Pitanje 3

Pod određenim okolnostima, MIM servis neće prekinuti se instanca toka posla u petlji ako pridruženi zahtev je već odbijen.

Izuzetak je bacio u evidenciji događaja Forefront upravljač identiteta:

Reraised Error 50000, Level 16, State 1, Procedure ReRaiseException, Line 37, Message: Reraised Error 50000, Level 16, State 1, Procedure DoUpdateRequest, Line 255, Message: RequestSqlOperationException: This operation is not allowed on RequestKey 13808 because it is already in a final state. Transaction count after EXECUTE indicates a mismatching number of BEGIN and COMMIT statements. Previous count = 1, current count = 0.

Nakon što instalirate ovu ispravku, više ne dođe do ovog problema.

Pitanje 4

Na MIM gradi 4.5.26.0 i kasnije gradi, ako pokušate da izbrišete povezu u šemi MIM usluga koje povezuje sa Boolean pripisuju tip resursa, ne uspe zahtev "delete".

Nakon što instalirate ovu ispravku, povezivanje mogu biti izbrisani.

Pitanje 5

Pokušaja ažuriranja nalog za uslugu za uslugu MIM trčanjem instalaciju za promenu režima u tihom režimu na komandnoj liniji ne uspeva da promenite nalog za uslugu.

Nakon što instalirate ovu ispravku, ova operacija će uspeti.

Pitanje 6

Kada vršite odobravanja za zahteve koje pružaju opravdanje i razlog, niti opravdanje niti razlog tekst mogu biti uključeni u obaveštenje e-pošte iz toka posla.

Nakon što instalirate ovu ispravku, možete da koristite na sledeći način da biste obuhvatili ove vrednosti atributa obaveštenje predloške e-pošte:

 • [//Request/Justification]

 • [//WorkflowData/Reason]

Pitanje 7

Počev od grade 4.5.286.0, pokušaj dodavanja pravila toka atribut pravilu sinhronizacije u MIM servisa ili portala mogu da spreče atribut toka pravilo načiniti. Zahtev za dodavanje atributa tok uspe, ali protok atribut nije ustvari spasila na objektu.  Ovo se ne može desiti u svim situacijama.

Nakon što instalirate ovu ispravku, više ne dođe do ovog problema.

Privilegovani pristup upravljanja

Sporna stavka 1

Korisnici u sljedećim scenarijima ne uklanjaju iz senke grupe po PAM, kao što je očekivano:

 • Korisnici koji imaju komandnog znaka u distinguishedName u Aktivnom direktoriju

 • Korisnici koji su bili su premeštena iz domena koji radi na Windows 2012 funkcionalni nivo domena ili stariji

Za korisnike koji imaju komandnog znaka u distinguishedName u Aktivnom direktoriju, kao što za zarez koji je uključen u CN vrednost, PAM ne uklanja ovog korisnika iz grupe direktora senka na zahtev za rok važenja.

Nakon što instalirate ovu dopunu, korisnik se uklanja iz senke direktor grupe, kao što se očekivalo.

Pitanje 2

Privilegovano Access Management (PAM) ne ažurira član je „vreme je da živi” (TTL) za direktora grupe senka kada molba je napravljen da produže postojeći zahtev.

Da biste reprodukovali ovaj problem:

 1. Da proizvede novi zahtev PAM kroz uzorak Portal ili pokretanjem cmdlet na novom pamrequest u PowerShell.

 2. Pokušajte da produžite zahtev kroz portal za uzorak ili pokretanjem novih pamrequest.

Nakon što instalirate ovu ispravku, PAM ažurira članova TTL za direktora grupe senka kada molba je napravljen da produže postojeći zahtev.

Pitanje 3

Kada koristite API za odmor da bi to uradio istorijskih podataka na zahteve za podizanjem PAM, ako MIM zahteva koji je kreirao zahtev za PAM je istekao i izbrisan iz baze podataka, API poziv vraća izuzetak.

Radi Se PAMRequest da se vrate istim podacima daje zahtjev bez greške, ali takođe ima vrednost nema Status zahtev .

Razlog za izuzetak je da PAMRequest status je uzeta direktno iz nadređenog Status zatražite MIM. Ako taj zahtev MIM je izbrisana iz baze podataka, postoji bez statusa da biste se vratili.

Nakon što instalirate ovu ispravku, ostalo API poziv daje PAM zatražite informacije bez zahteva za Status podataka.

Portal za upravljanje identitetom MIM

Poboljšanje 1

biblioteka jQuery se ažurira na verziju 3.3.1 u MIM Portal za poboljšanje bezbednosti (pogledajte ovu diskusiju na GitHub o jQuery).

Poboljšanje 2

MIM servis šema se ažurira za dodavanje atributa u PageTitle zbog prilagođavanja stranice. Ova vrednost prikazana je na stranici "CustomizedObjects.aspx", ako atribut PageTitle je naseljen u definiciji ResourceType . Pogledajte primere u na sledeće slike ekrana.

Stranici kontakt objekte pre nego što grade 4.5.412.0

Kontakt objekata stranice Nakon što instalirate build 4.5.412.0, postupite na sledeći način:

 1. Kreirajte jedan svakog da dodelite dozvole za uređivanje stranice naziva. 4489646Kreiranje svakog - 2Kreiranje svakog - 3

 2. Definišite vrednost za naslov stranice na objektu ResourceType . Definisanje vrednosti naslova stranice

 3. Pokrenuti IISReset u administrativni prozor komandne linije.

Da biste videli dobijene kusur, krećite se kroz portal MIM, i ponovo prikažete na stranici "Kontakti".

organizacija kontakata

Sporna stavka 1

Kada uređujete svojstva aktivnosti toka posla u dizajneru toka posla u MIM Portal, svaku promenu koja se izrađuje se u aktivnost uzroka svojstva stranice da biste se kretali do vrha aktivnosti toka posla Uređivanje prikaza.

Nakon što instalirate ovu ispravku, više ne dođe do ovog problema.

Pitanje 2

Kada koristite prilagođenu kontrolu UocIdentityPicker u jedan resurs kontrolu prikaza konfiguracije (RCDC) za tip prilagođenog objekta, sortiranje vraćeni objekte u dijalogu rezultate pretrage na prilagođenog atributa može dovesti do da se pojavi na sledeći način:

 • Broj vraćenih objekte promena

 • Vraćeni objekte ne sortiraju kao što se očekivalo

Kada instalirate taj hitni popravak, sortiranja do ovog problema ne dolazi, iako zatvoriti sledeće izuzetke:

Filteri koje omogućavaju sortiranje na uobičajeni atributi plus atributi koje su vezane za ovaj tip resursa:

 • / ResourceType [neke stanje]

 • /ResourceType

 • /Some hierarchy/ResourceType

 • / Neke hijerarhije/ResourceType [Some stanje]

Primer:

 • /Person

 • /Group[Type='Security]'

Određeni popravak ne radi za filtere koji liče na sledeći primeri:

 • [ResourceType='Group']

 • /Groups/Members

U slučajevima u kojima je definisana filter tako da to ne pokriva ova promena, MIM podržava trenutni ponašanja sortiranja samo zajednički atributi (atributi koje su povezane sa tip resursa „resurs”).

Pitanje 3

Kada nalepite informacije o korisniku u UocIdentityPicker kontrolu, ako informacije oblikovana u standardnim Outlook e-mail, ime i format, dobija se izuzetak. Izuzetak zastavicama nepodržane znakova u tekstu. Ako kliknete na dugme u redu u prozoru izuzetak, vrednost će biti izbrisane iz UocIdentityPicker kontrole.

Outlook e-mail formatu primer:

Joe User < juser@contoso.com >

Nakon što instalirate ovu ispravku, na UocIdentityPicker kontrolu uspešno raščlanjuje korisnička imena nalepljen u ovom formatu.

Napomena Nakon što nalepite vrednost koja je oblikovana kao i u prethodnom primeru, ako pritisnete kombinaciju tastera Ctrl + Z da biste poništili lepljenje, dobija se izuzetak za iskačućeg menija. Ovo ukazuje na to da postoje nepodržane znakova. Umesto da koristite kombinaciju tastera Ctrl + Z da biste izbrisali vrednost, koristite taster Delete ili Backspace.

Pitanje 4

Počevši od MIM build 4.5.202.0, kada prilagođene kontrole RCDC su konfigurisani da imaju lokalizovano niske, resursi prikazuju se u različite jezike.

Primer:

Prilagođeni RCDC koristi nemački jezik (lokalni DE-DE i DE-CH, Njemačka-Švajcarska). Nakon nadogradnje na 4.5.202.0, ove RCDCs više ne prikazuju ispravno. Umesto toga, one pokazuju mešavine engleski i nemački tekst.

Nakon što instalirate ovu ispravku, na RCDCs prikazati prema očekivanjima.

Upravljanje certifikatima

Sporna stavka 1

Pokušaja postavljanja stavke za prikupljanje podataka u pozivu za propadne ako prosledite zahtev pomoću API za odmor.

Nakon što instalirate ovu ispravku, artikle prikupljanja podataka može se podesiti kao što je očekivano na zahtev.

Pitanje 2

Kada ti se upišu virtualne pametne kartice pomoću API ostalo za MIM CM, a koristite prilagođenu aplikaciju ili aplikaciju moderne MIM CM, ime domaćina računara na kojem je bio upisan virtualne pametne kartice nije registrovan u zahtevu MIM CM kao što je očekivano.

Nakon što instalirate ovu ispravku, ime računara domaćina se zapisuje u zahtev kao što je očekivano.

Pitanje 3

Kada pokušate da instalirate na 4.5.286.0 update MIM CM masovnog klijentu, instalacija ne uspe, i daje sledeći izuzetak:

Instalacioni program je naišao na neočekivanu grešku. Kôd greške je okeanski vidikovac 2711.

To je ispravljeno u ovoj ispravci prilagodbeni popravak. MIM CM masovnog klijent će sada ažurirati uspješno.

Pitanje 4

Kada koristite klijent masovnog CM MIM upit za zahteve u izgradnji 4.5.26.0, komentari za zahtjevima se ne vraćaju, kao što je očekivano.

Nakon što instalirate ovu ispravku, dobija se komentare za svaki poziv za masovne klijentu kao što je očekivano.

Sinhronizacija usluge

Poboljšanje 1

Agent za upravljanje uslugama domena aktivnog direktorijuma sada podržava otkrivanje i uvoz objekta tipa msDS-GroupManagedServiceAccount.

Sporna stavka 1

U MIM build 4.5.286.0, je MIM management agent izvoz može vratiti sledeći izuzetak:

Fault Reason: The endpoint could not dispatch the request.\r\n\r\nFault Details: <DispatchRequestFailures xmlns="http://schemas.microsoft.com/2006/11/ResourceManagement" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><DispatchRequestAdministratorDetails><FailureMessage>Exception: Other

Stack Trace: Microsoft.ResourceManagement.WebServices.Exceptions.UnwillingToPerformException: Other ---> System.Data.SqlClient.SqlException: Reraised Error 50000, Level 13, State 1, Procedure ReRaiseException, Line 37, Message: Reraised Error 50000, Level 13, State 1, Procedure ReRaiseException, Line 37, Message: Reraised Error 1205, Level 13, State 51, Procedure GenerateRequestOutput, Line 2147, Message: Transaction (Process ID 88) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

   at System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection)

   at System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj)

   at System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj)

   at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.ConsumeMetaData()

   at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.get_MetaData()

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.FinishExecuteReader(SqlDataReader ds, RunBehavior runBehavior, String resetOptionsString)

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderTds(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, Boolean async)

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method, DbAsyncResult result)

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method)

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior, String method)

   at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteReader()

   at Microsoft.ResourceManagement.Data.DataAccess.DoRequestCreation(RequestType request, Guid cause, Guid requestMarker, Boolean doEvaluation, Int16 serviceId, Int16 servicePartitionId)

   --- End of inner exception stack trace ---

   at Microsoft.ResourceManagement.WebServices.RequestDispatcher.CreateRequest(UniqueIdentifier requestor, UniqueIdentifier targetIdentifier, OperationType operation, String businessJustification, List`1 requestParameters, CultureInfo locale, Boolean isChildRequest, Guid cause, Boolean doEvaluation, Nullable`1 serviceId, Nullable`1 servicePartitionId, UniqueId messageIdentifier, UniqueIdentifier requestContextIdentifier, Boolean maintenanceMode)

   at Microsoft.ResourceManagement.WebServices.RequestDispatcher.CreateRequest(UniqueIdentifier requestor, UniqueIdentifier targetIdentifier, OperationType operation, String businessJustification, List`1 requestParameters, CultureInfo locale, Boolean isChildRequest, Guid cause, Boolean doEvaluation, Nullable`1 serviceId, Nullable`1 servicePartitionId, UniqueId messageIdentifier)

   at Microsoft.ResourceManagement.WebServices.ResourceManagementService.Create(Message request)</FailureMessage><DispatchRequestFailureSource>Other</DispatchRequestFailureSource><AdditionalTextDetails>Request could not be dispatched.</AdditionalTextDetails></DispatchRequestAdministratorDetails><CorrelationId>fc548590-4306-4e1a-bb93-074f51f6757d</CorrelationId></DispatchRequestFailures>

Nakon što instalirate ovu ispravku, više ne dođe do ovog problema.

Reference

Istorija izdanja Microsoft upravljač identiteta

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×