Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Promenili smo naziv aplikacije „Vaš Telefon“ u „Microsoft povezivanje sa telefonom“. Pored toga, aplikacija „Pomoćnik za vaš telefon“ za Android sada se naziva „Povezivanje sa sistemom Windows“. Više informacija potražite u odeljku Predstavljamo Microsoft povezivanje sa telefonom i Povezivanje sa sistemom Windows.

Napravite sebi fotografije slanja e-poštom za prošlost. Prilikom podešavanja aplikacije Povezivanje sa telefonom, bićete upitani da omogućite pristup fotografijama Android uređaja, ali ako odaberete da to ne želite u tom trenutku, uvek možete da je uključite kasnije u postavkama aplikacije Povezivanje sa telefonom. 

Da biste to uradio, otvorite aplikaciju Povezivanje sa telefonom, idite Postavke > Funkcije > Fotografije i uključite preklopnik za dozvoli ovoj aplikaciji da pokazuje fotografije sa mog telefona.  

Ako se fotografije ne sinhronizuju ispravno, možda će vam pomoći naši saveti za rešavanje problema. Ako naiđete na druge probleme sa fotografijama, isprobajte ove savete za rešavanje problema.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×