Poruka o grešci kada aplikacija pokuša da upiše podatke u deljenu datoteku ako druga aplikacija ima pristup samo za čitanje u istu datoteku na računaru koji radi pod Windows Server 2003: „Odloženo napisati nije uspelo”

Informacije o Microsoft interne podrške

BUBO #: 114619 (Održavanje sadržaja)

Informacije o Microsoft interne podrške

BUBO #: 268052 (samo za Windows SE)

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate deljenu datoteku na računaru koji radi pod Windows Server 2003.

  • Dve aplikacije uporedno pristup deljenoj datoteci. Jedna aplikacija ima pristup za pisanje u datoteku, a druga aplikacija ima pristup samo za čitanje u datoteci.

Nakon obe aplikacije se pokreću za malo vremena, kao što je nekoliko sati, aplikacija koja ima pristup za pisanje nije moguće upisivati podatke u deljenu datoteku, a ova aplikacija primi poruku o grešci „Odloženo napisati nije uspelo”. Ovaj problem uzrokuje gubitak podataka ili oštećenja podataka u deljenu datoteku.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog neispravno podešenog u upravljački program je preusmerio vozi baferovanje podsistem (Rdbss.sys). Kada dođe do tog pitanja tajming, kešira podatke deljene datoteke je bacila koristeći datoteku objekta nije u redu. Ova datoteka objekat ima pristup samo za čitanje.

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, prosledite zahtev Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak, računar morate koristiti Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) ili Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2).

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne


Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke prethodno izdate.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane x86-bitne verzije sustava Windows Server 2003 SP1

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×