Ne primam nikakva obaveštenja

Nećete videti obaveštenja u sledećim slučajevima:

Postavke optimizacije baterije kod nekih Android uređaja mogu dovesti do prekida veze. Preporučujemo da ih isključite za prateću aplikaciju na vašem Android uređaju (Pomoćnik za Vaš telefon ili Povezivanje sa Windows-om). Evo kako da ih isključite na osnovu toga koju prateću aplikaciju imate:

Ako imate aplikaciju Pomoćnik za Vaš telefon*:

Otvorite Android postavke > Aplikacije i obaveštenja > Informacije o aplikaciji > Pomoćnik za Vaš telefon > Napredne postavke > Baterija > Upravljanje potrošnjom baterije > Optimizacija baterije. Pomerite se nadole do stavke Pomoćnik za Vaš telefon  i izaberite opciju Nemoj da optimizuješ.

Ako imate aplikaciju Povezivanje sa Windows-om*:

Otvorite Android postavke > Aplikacije > Usluga Povezivanje sa Windows-om > Baterija > Optimizuj potrošnju baterije. Izaberite sve sa padajuće liste, pomerite se da biste pronašli Usluga Povezivanje sa Windows-om, a zatim preklopnik isključite.

*Beleška: Ovi koraci se mogu razlikovati u zavisnosti od modela Android uređaja. 

Obaveštenja od stavki u bezbednoj fascikli

Ako imate Samsung uređaj i koristite Bezbedne fascikle, aplikacije i datoteke koje su tamo sačuvane neće prikazivati obaveštenja u aplikaciji Vaš telefon. One će se prikazati samo na Android uređaju.

Moja obaveštenja su prestala da se sinhronizuju

Obaveštenja funkcionišu nezavisno od drugih funkcija aplikacije Vaš telefon, kao što su poruke ili fotografije. Kada obaveštenja prestanu da funkcionišu, resetovanjem dozvola za obaveštenja bi trebalo ponovo da se pokrene proces sinhronizacije.

Na Android uređaju:

  1. Idite na Postavke i potražite „Pristup obaveštenjima.“

  2. Pronađite Pomoćnik za Vaš telefon na listi i dodirnite da biste isključili/uključili.

  3. Pojaviće se iskačući prozor. Izaberite Dozvoli kada se to od vas zatraži.

Na računaru:

  1. Otvorite aplikaciju Vaš telefon i izaberite Obaveštenja. Sačekajte da se obaveštenja osveže – trebalo bi da se sada sinhronizuju kao i obično.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×