Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Vaša privatnost nam je važna. Kada se Microsoft prodajni timovi uključe u razgovore sa klijentima, koristimo tehnologije snimanja poziva tokom poziva, kako onlajn tako i preko tradicionalnih telefonskih linija. Tokom ovih poziva koristimo automatizovane alatke, uključujući mašinsko učenje, da analiziramo snimke poziva i stvaramo uvide iz njih. Ovo „Saznajte više“ opisuje kako Microsoft koristi ove tehnologije i vaše izbore. Svi snimci poziva će biti obrađeni u skladu sa Microsoft izjavom o privatnostihttps://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839 i ovim dokumentom „Saznajte više“.

Purpose of Call Recording

Podatke prikupljene tokom snimanja poziva ili sastanka mogu globalno da koriste Microsoft i njegove filijale, podružnice i pružaoci usluga obuke, u svrhu obučavanja, poslovne strategije, za poboljšanje procesa prodaje i korisničkog iskustva, kao i u svrhe razvoja proizvoda.

Koristimo automatizovane alate, uključujući mašinsko učenje, za prepisku poziva i analizu i izvlačenja uvida iz transkripcija poziva. Na primer, Microsoft proizvod pod nazivom „Obaveštenja o razgovorima“ koristi analitiku i nauku o podacima za prikupljanje podataka iz transkripcija poziva i CRM sistema. Alatka „Obaveštenja o razgovorima“ analizira podatke i pruža našim prodavcima informacije i uvide kao što su rezime stavki o kojima se govori na pozivu, lista propratnih stavki radnje, ključne reči, raspoloženje klijenta i istorija poziva. Alatka „Obaveštenja o razgovorima“ koristi modele razvijene u skladu sa principima odgovorne veštačke inteligencije korporacije Microsofthttps://www.microsoft.com/en-us/ai/responsible-ai.

Information We Record or Collect

Alatke za snimanje poziva mogu da prikupljaju informacije uključujući audio i video zapise sa poziva i sastanaka na mreži. Mogu da se prikupljaju sve informacije koje odaberete da delite tokom snimljenih telefonskih poziva ili sastanaka, kao što su vaš glas, slika i drugi sadržaj. Pored snimaka, možemo da koristimo informacije koje već imamo o vama u vezi sa vašim poslovnim odnosom sa korporacijom Microsoft iz drugih sistema, kao što su sistemi za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM).

Your Choices

Pored prava pristupa i brisanja navedenih u Microsoft izjavi o privatnostihttps://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839, imate izbore u vezi sa tim da li ste snimljeni tokom poziva i sastanaka.

  • Right to Know: You will be notified before any call or meeting is recorded.

  • Right to Choose: You have the right to choose whether you are recorded. If you choose not to be recorded, please inform your Microsoft call host that you do not consent to recording.

Dodatne informacije o tome kako Microsoft obrađuje lične podatke možete pronaći u Izjavi o privatnosti kompanije Microsofthttps://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839.  

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×