Da biste koristili mikrofon uz aplikacije u operativnom sistemu Windows 10, moraćete da uključite neke dozvole u postavkama mikrofona. Zatim ćete morati da proverite dozvole aplikacije ako želite da koristite mikrofon uz aplikacije. Evo postupka:

  1. Izaberite Start  > Postavke  > Privatnost > Mikrofon . U okviru stavke Dozvolite pristup mikrofonu na ovom uređaju, izaberite stavku Promeni i uverite se da je opcija Pristup mikrofonu za ovaj uređajuključena.

  2. Zatim dozvolite aplikacijama da pristupe mikrofonu. U postavkama mikrofona idite na opcijuDozvolite aplikacijama da pristupe mikrofonu i uverite se da je uključena.

  3. Kada aplikacijama dozvolite pristup mikrofonu, možete da promenite postavke za svaku aplikaciju. U postavkama mikrofona idite na opciju Odaberite koje Microsoft aplikacije mogu da pristupe mikrofonu i uključite aplikacije koje želite da koristite uz nju. Za aplikacije za računare se uverite da je uključena opcija Dozvolite aplikacijama za računare da pristupe mikrofonu.

Dozvolite pristup mikrofonu na ovom uređaju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×