Uplate nulte dolara idu na grupnu obradu prilikom obrade isporučene isplate u upravljanju dugovanjem za Microsoft Dynamics GP

KB 2506000

Simptoma

Kada proknjižite Office ček za proveru za transfere elektronskih fondova (EFT) u upravljanju dugovanjem u programu Microsoft Dynamics GP, važeće Efte će knjižiti. Međutim, doznakama nulte vrednosti neće knjižiti i otići na grupnu obradu. 

Uzrok

Ovo ponašanje može da se pojavi ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Koristite svoje EFT brojeve za proveru u podešavanju čekova

  • Vrednost u polju "sledeći broj plaćanja" sadrži prefiks

  • Иekovna knjiћica je označena tako da ne omogućava duplirane provere

Problem sa knjiženjem se može pojaviti ako je novi broj za ponovno objavljivanje već korišćen u prošlosti. Sledeći broj za EFT skladišti se u tabeli "master fondova za elektroniku" (CM00101). Međutim, proces dodeljivanja brojeva potvrde na doznakama nulte dolara ide u tabele PM (PM00400) i dobija maksimalni broj PREMITA koji je poslednji put korišćen. Njih dvoje mogu da se preklapaju i prouzrokuju duplikat, što bi izazvalo da ove transakcije idu u grupnu obradu prilikom dupliranih provera koje su dozvoljene u toj čekici. 

Reљenja


Ako je grupa u grupnom oporavku, koristite dolenavedene korake da biste rešili problem.  Međutim, ako ste već proknjižili grupu, zatim pređite na treжi broj da biste sprečili doznakama nulte dolara da idu u grupnu obradu prilikom ponovnog spasavanja.

120. Procesuiranja grupe u grupnom oporavku. Da biste to uradili, na lokaciji Microsoft Dynamics GP, izaberite stavku alatke, usmerite ka na stavku rutine, a zatim izaberite stavku grupna oporavak. Izaberite grupu i kliknite na dugme nastavi.

Napomena ako grupa neće napustiti grupnu obradu, zatim slijedite korake u članku 850289 baze znanja da biste vratili nazad u dostupni status pomoću programa SQL Server Management Studio.

850289 grupa se održava u usluzi "Knjiženje, primanje, zaposleni, obeležen, zaključan ili uređen status u programu Microsoft Dynamics GP
https://MBS.Microsoft.com/knowledgebase/KBDisplay.aspx?scid=KB; EN-US; 850289


2. U prozoru stavka grupe dugovanja izaberite grupu i kliknite na dugme Proknjiži.

Napomena ako su uplate nulte dolarske jedine transakcije u grupi za иekove, trebalo bi da knjiži drugi put zato što se može postepeno povećati sa poslednjeg korišćenog broja za ponovno pokretanje u PREMIJERSKOJ tasterskoj tabeli.trojke. Promenite sledeći broj uplate za plaćanje na иekovnu knjiћicu da biste započeli sa drugim prefiperom. Da biste to uradili, pratite ove korake:

 Neko. Kliknite na karticu, izaberite stavku finansijska, a zatim izaberite stavku иekovna kartica.

-. Izaberite ID čekova.

trojku. Kliknite na dugme EFT Bank, a zatim izaberite stavku opcije dugovanja.

-. U odeljku "EFT brojevi plaćanja" zamenite prefiks "PONOVNA funkcija" sa drugačijim prefiperom kao što je "EFT" u polju Br.

elektron. Kliknite na dugme u redu da biste zatvorili prozor. Ponovo kliknite na dugme u redu i izaberite stavku Sačuvaj. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×