Upozorenje "Prikazaće se stranica preko bezbedne veze" nije prikazano na očekivani način u programu Internet Explorer 11

Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

Simptomi

Pretpostavimo da ste izabrali opciju Upozori ako se menjate između bezbednog i ne bezbednog režima na kartici Više opcija dijaloga Internet opcije u programu Internet Explorer 11 u zaštićenom režimu. Kada pregledate HTTPS veb stranice, očekujete da ćete dobiti sledeću poruku upozorenja:

Predlažete da pregledate stranice preko bezbedne veze.

Međutim, poruka upozorenja se ne prikazuje, a navigacija ka HTTPS veb stranici neće uspeti.

Rezolucija

Ažuriranje informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradio, idite na lokaciju Microsoft Update. Pored toga, pogledajte tehničke informacije o najnovijoj kumulativnoj bezbednosnoj ispravki za Internet Explorer.

Napomogućeno Ova ispravka je prvo uključena u kumulativnu bezbednosnu ispravku za novembar za Internet Explorer (MS14-065).

Status

Microsoft je potvrdio da je u tome problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×