Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dva koraka verifikaciju pruža veće bezbednosti na Microsoft Kaizala nalog. O omogućavanju ovu funkciju, ponovnu proveru vaš broj telefona sa Kaizala zahteva dodatne korake zajedno sa jednokratnu lozinku (OTP) verifikaciju. Ovo štiti nalog u slučaju da izgubite SIM karticu ili ako SIM karticu dobija deaktiviran ili ugrožen.

Da biste počeli:

  1. Idite na razgovara Slika kartice "razgovori" u Kaizala > više Slika ikone "još" u Kaizala > Postavke > Postavke naloga.

  2. Dodirnite stavku iz dva koraka verifikaciju.

  3. Sledite uputstva za omogućavanje, onemogućavanje ili upravljanje iz dva koraka verifikaciju.

Dodatno možete da obezbedite svoj nalog tako što ćete:

  • Korišćenje PIN koda, ili

  • Povezivanje sa Microsoft nalogom

Koristite PIN

Možete da podesite PIN šest cifara da biste potvrdili svoj identitet kada se prijavite. Ako zaboravite PIN-a, Kaizala će poslati privremenu lozinku za oporavak e-adresu ili telefon broj. Da obezbedite svoj nalog, ne delite privremenu lozinku sa svima. Ako se zaključani ili ako imate više ne pristup oporavak e-adresu ili telefonski broj, uvek možete da kreirate novi nalog. Iz bezbednosnih razloga, sve medije, podataka i postavki povezan sa prethodne nalog će biti trajno izbrisana.

Povezivanje sa Microsoft nalogom

Možete da povežete Microsoft nalog, što je e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Outlook.com, Hotmail, OneDrive, Skype, Xbox ili operativnog sistema Windows. Kada se povežete sa Microsoft nalogom, će biti zatraženo da se prijavite u Microsoft nalog u vreme ponovnu proveru. Ako već nemate Microsoft nalog, oni su besplatna i lako da kreirate.

Kaizala pomoć centar

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×