Simptomi

Nakon što ste iskopčajte USB audio uređaj kao što je mikrofon ili slušalice na računaru sa operativnim sistemom Microsoft Windows Vista, više ne postoji bilo koji audio reprodukciju. Na primer, ako te iskopčajte USB slušalice čuti zvučnike, postoji nema reprodukcija zvuka iz zvučnika.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se Grafik reprodukcije ne otkriva USB audio uređaj je uklonjen. Stoga, na Grafik reprodukcije i dalje pokušava da bi prikazao audio uređaju koji je uklonjen. Kada dođe do ovoga, do problema koja je pomenuta u odeljku „Simptomi”.

Zaobilazno rješenje

Da biste rešili ovaj problem, zaustavite i ponovo pokrenite media player ili ponovo pokrenite računalo nakon svaki put da te iskopčajte USB audio uređaj.

Napomena Kada zaustavite i ponovo pokrenite media player ili ponovo pokrenite računalo, audio projekta je ponovo učitati. Kada je audio projekat je napunio, obnovljena je na Grafik reprodukcije da bi prikazao audio za audio uređaj koji je trenutno priključen na struju.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Microsoft redovno objavljuje softverskih dopuna da se pozabave određenim bube. Ako Microsoft objavljuje softversku ispravku da biste rešili ovaj buba, ovaj članak će biti ažuriran sa dodatnim informacijama.

Više informacija

Srodne informacije:

Rešavanje problema: Nema zvuka u operativnom sistemu Windows

Muzika i zvuk pomoć za Windows 7

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×