Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Dobićete ispravku za pripovetke nakon što administrator uključuje odgovarajuću funkciju za pripovetke. Funkcija storylines je dostupna kao pregled pre nego što se opredelite za Viva Engage premium licencu i kao stalnu funkciju kao deo licence.

Ispravka za pripovetke uključuje objave osoba koje pratite i trending sadržaja iz celog vaše organizacije. Ovu ispravku šaljemo jednom nedeljno putem e-pošte u programu Outlook i feeda o aktivnostima timova.

Ažuriranje linija priča u programu Outlook možete da isključite putem željenih opcija pretplate unutar e-poruke. Da biste kontrolisali ispravku u feedu o aktivnostima timova, idite na postavke timova.

Ove ispravke su odličan način da ostanete povezani sa osobama oko vas i učestvujete u razgovorima bez napuštanja Outlook ili Teams klijenta. Možete da komentarišete, kao, i da reagujete u okviru poruke, baš kao u Viva Engage.

Zašto sam primio obaveštenje putem e-pošte iz nečije priče?

Dobićete obaveštenje putem e-pošte kada neko koga pratite objavljuje na svojoj pripovetku. Ova obaveštenja možete da uključite ili isključite u okviru e-poruke.

Takođe možete odabrati da posetite profilnu stranicu osobe u programu Viva Engage da biste upravljali mestom na kojem se obaveštenja o pripovedacima prikazuju preko,i Yammer Microsoft Teams e-pošte.

StorylineReceiveNotifications

Kada nekoga otpušite, više nećete dobijati obaveštenja o objavama na njegovoj pripovetci.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×