Zahtevi za aplikaciju za telefon i podešavanje

Sistemski zahtevi

Vaše iskustvo na telefonu počinje na RAČUNARU sa operativnim sistemom Windows 10 i aplikacijom telefon. Sa računara možete da se povežete sa programom Android i Samsung uređaji sa ove dve aplikacije:

  • Aplikacija za telefone (ypc) za većinu Android uređaja

  • Instalacija veze ka aplikaciji Windows (ltw) unapred instalirana na izabranim Samsung telefonima

Ova imena ćete videti kombinovane kao "Pomoćnik za slušalice – karika do Windowsa" u Google Play prodavnici i u skladištu galaksija. U Microsoft prodavnici ćete videti "vaš telefon". Ova veza između uređaja i računara pruža vam trenutni pristup svemu što volite. Čitanje tekstualnih poruka i odgovaranje na njih, prikazivanje nedavnih fotografija sa Android uređaja, korišćenje omiljenih aplikacija za mobilne uređaje, primanje i primanje poziva i Upravljanje obaveštenjima za Android uređaj na RAČUNARU.

Aplikacija za telefon zahteva sledeće funkcije:

  • RAČUNAR koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 April 2018 ili noviji. Ako trenutno pokrećete Office 2018 Update, moraćete da instalirate aplikaciju za telefon iz Microsoft prodavnice. Bilo koja verzija operativnog sistema Windows nakon ažuriranja aprila 2018 otvoriće aplikaciju.

  • Android uređaj koji radi pod operativnim sistemom android 7,0 (Nuggat) ili gorenavedenim 

Unapred ste instalirali aplikaciju za telefon ako imate Windows 10 oktobar 2018 ili noviju verziju. Vodićemo vas kroz nekoliko dodatnih koraka koje treba da završite sa podešavanjem stvari.

Napomena: Neke od funkcija iz aplikacije za telefon zahtevaće noviju verziju operativnog sistema Windows od ispravke za 2018. Pored toga, aplikacija trenutno ne podržava poslovne naloge (posao). 

Kako se povezuju uređaji

Uverite se da ste na RAČUNARU i Android uređaju u blizini, uključen i povezani sa Wi-Fi uređajem. 

Na računaru:

  1. U polju za pretragu na traci zadataka tražite telefon i izaberite aplikaciju za telefon od rezultata.

  2. Od vas će se tražiti da se prijavljujete u Microsoft nalog. Moraćete da se prijavite na isti Microsoft nalog na Android uređaju i na RAČUNARU da biste povezali uređaje.

  3. Sledi proces vođeno podešavanje.

Na Android uređaju:

Na Android uređaju idite na www.aka.ms/yourpc da biste preuzeli aplikaciju za pratilje.

  1. Otvorite pregledač na Android uređaju i otkucajte www.aka.MS/yourpc i Preuzmite aplikaciju kompanjon za telefon . Da biste izabrali Samsung uređaje, od vas će se tražiti da umesto toga otvorite veze ka operativnom sistemu Windows .

  2. Instalirajte svog pratioca za telefon i otvorite aplikaciju.

  3. Sledi proces vođeno podešavanje. Ako se zatraži da se prijavi u aplikaciju kompanjon za telefon , obavezno koristite isti Microsoft nalog koji koristite na računaru.

Da biste izabrali Samsung uređaje, aplikacija Poveži sa programom Windows je već instalirana i otvoriće se iz veze ili možete da joj pristupite tako što ćete otići na Postavke > napredne funkcije > Poveži sa sistemom Windows

Ako naiđete na probleme prilikom instaliranja aplikacije, rešite ih ovde.

Razotkrivanje sa trake zadataka

Ova aplikacija je dizajnirana da bude doživljena kao deo trake zadataka računara. Za neke korisnike koji su povezali Android uređaj sa RAČUNAROM, aplikacija može da se prikači na traku zadataka na RAČUNARU. Aplikaciju uvek možete da otkačite tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na nju i izabrati stavku otkačiti sa trake zadataka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×