Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics AX za francuski (fr) regijama.

Uvod

Ovo ažuriranje uvodi promene koje dozvoliti izvoz kupcima i dobavljačima detalje za FEC revizija datoteke u Microsoft Dynamics AX 2012 R3 povezane.

Više informacija

Po članu L47A1 Francusku knjigu od poreza procedura, preduzeća mora da obezbedi odlomak iz njihove računovodstveni sistem, u obliku standardizovanih datoteku računovodstvenih stavki koje mogu da koriste direktno poreskoj upravi. Ova datoteka je poznat kao u „fichier d'écriture comptable” (FEC) datoteke.

FEC datoteke mora da sadrži detaljan skup transakcije iz pod-knjige naloga koje se sastoje od nalozi koji su posvećeni kategorije poslovanja (konta potraživanja, dugovanja, itd). Ako određene stavke su bili prijavljeni pod-knjige, morate preuzeti detalje (to jest, informacije specifične za transakcije) u datoteci FEC.

Ako sistem je podešena da post rezimirati stavke glavne knjige, a onda te će doći do sljedećih problema:

  • Kada više kupce ili dobavljače operacije pod-knjige uključeni u jedan vaučer i koristite ista konta knjige onda konačni glavne knjige transakcija neće dozvoliti da uvek bude na tačnu unazad kvar pojedinačnim kupcima ili dobavljačima transakcije u glavnoj knjizi zbog dvosmislenost podatke uskladištene na finansijske strane.

  • Prilikom zatvaranja finansijsku godinu, sistem izračunava otvaranje salda za sledeći period kao rezimirana iznosi do glavnog konta i analitička dimenzija. Smatraju se detalji nisu originalni pod-knjige.
    Ako nema dodatnih analitičke dimenzije su bile definisane za kupce ili dobavljače, onda neće biti moguće imati pojedinačnim kupcima ili dobavljačima otvaranja salda sa finansijske strane.

Ova ispravka (zajedno sa dodatna podešavanja) adresa ove probleme pomoću dodatnih kontrola datoteke koja se može smatrati kao explications detalje iz glavne knjige rezimirati transakcije.

Pogledajte detalje o ispravku i potrebna podešavanja u ovoj dokumentaciji:

Microsoft Dynamics AX 2012 - Fichier d'écriture comptable (FEC)

Informacije o prilagodbenom popravku

Kako nabaviti Microsoft Dynamics AX ispravke

Dopune su dostupne za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center:

Informacije o instalaciji

Ako imate prilagođavanja za neku od metoda ili tabelama koje utiče ovaj prilagodbeni popravak, morate da primenite ove promene u probnom okruženju prije primjene prilagodbeni popravak u proizvodnom okruženju. Za više informacija o tome kako da instalirate taj hitni popravak, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

893082 kako da instalirate Microsoft Dynamics AX hitna ispravka

Ponovnim pokretanjem

Nakon što primijenite hitni popravak, morate ponovo pokrenuti servis Server aplikacije objekta (AOS).

Ako nailazite na pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehnička podrška pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, obratite se tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirajte je novi zahtev za podršku. Da biste to učinili, posjetite sledeće Microsoft Web lokacije:

https://mbs2.microsoft.com/Support/newstart.aspx

Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da biste to učinili, posjetite jedno od sledećih Microsoft Web lokacije:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške će primeniti na bilo koji dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Napomena Ovo je clanak „Brzo se objavi” kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Informacije koje se nalaze ovde u data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali koji može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vidim Uslove korišćenjaza razmatranja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×