Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Status baterije možete da proverite ako izaberete ikonu baterije na traci zadataka. Da biste dodali ikonu baterije na traku zadataka:

  • Izaberite Start  > Postavke  > Personalizacija > Traka zadataka i pomerite se nadole do sistemske trake poslova. Odaberite stavku Izaberite ikone koje će se pojaviti na traci zadataka i uključite preklopnik Napajanje. (Napomena: Preklopnik Napajanje se ne vidi na sistemu kao što je stoni računar koji ne koristi bateriju.) Ako i dalje ne vidite ikonu baterije, izaberite stavku Prikaži skrivene ikone  na traci zadataka, pa izaberite ikonu baterije.

  • Ako na uređaju koji koristi bateriju izaberete Start  > Postavke  > Personalizacija > Traka zadataka i preklopnik Napajanje je zasivljen ili se ne vidi, u polje za pretragu na traci zadataka unesite upravljač uređajima i izaberite Upravljač uređajima u spisku rezultata. U okviru opcije Baterije kliknite desnim tasterom miša na bateriju uređaja, izaberite Onemogući, pa izaberite Da. Sačekajte nekoliko sekundi, kliknite desnim tasterom miša na bateriju i izaberite Omogući. Zatim ponovo pokrenite uređaj.

  • Ako izaberete Start  > Postavke  > Personalizacija > Traka zadataka i uključite preklopnik Napajanje, a ikona baterije se ne prikaže na traci zadataka, u polje za pretragu na traci zadataka unesite upravljač uređajima i izaberite Upravljač uređajima u spisku rezultata. Na kartici Procesi u koloni Ime kliknite desnim tasterom miša na Istraživač i izaberite Ponovo pokreni.

Saznajte koji su saveti za uštedu baterije
Otvorite postavke baterije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×