Korišćenje Windows radnog prostora za mastilo

Delite ideje ili crtajte sa perom u Windows radnom prostoru.

Meni Windows radni prostor za mastilo sa Whiteboard i odsekom & opcijama skice

Napomena: Prethodni Windows radni prostor za mastilo uključivao je lepljive beleške i notes. Lepljive beleške i dalje možete da koristite za beležnicu ili napomene. Pristup lepim beleškama potražite u članku prvi koraci sa lepljive beleškama. Tabla za crtanje je dostupna samo u starijim izdanjima operativnog sistema Windows. 

Izaberite stavku Windows radni prostor za mastilo sa trake zadataka da biste je otvorili. Odavde možete da izaberete belu tablu ili Odsečak punog ekrana. (Možete i da izaberete više i saznate više opostavkama pera za pero ili Access .) 

Savet: Pritiskajte prvo dugme na perom da biste brzo otvorili Microsoft Whiteboard ili ga dvaput pritisnite da biste otvorili & šira. Ako olovka ne radi, možda ćete morati da je uparite u postavkama. Pogledajte članak Povezivanje sa Bluetooth uređajima da biste saznali više.

Saradnja u Beloj tabli

Whiteboard pruža timovima slobodan oblik, inteligentno platno za ideaciju, stvaranje i saradnju kada se prijavljujete u Microsoft nalog. Crtanje, kucanje ili dodavanje slika. Postavite stvari nagore i premestite ih. Odaberite instrument za pisanje, uključujući olovku ili marker. Promenite veličinu poteza četkice i dok ih crtate. Ako vam ruka sklizne, napravite fikse raznim brisacima.

Aplikacija Whiteboard sa beleškama

Kada završite, sesije vaše ideje se automatski čuvaju u Microsoft oblaku, tako da možete da nastavite tamo gde ste stali. 

Dodavanje beležaka u snimke ekrana pomoću skici & Šata

Otvorite odsecni & skicu i crtajte na svom RAČUNARU u tom trenutku ili otvorite prethodnu sliku. Sve alatke za skiciranje su u Odsečenju & skica, od šablona do širine linije za deljenje i izvoz.

Odsečak & aplikacije za skicu crteža sa beleškom na generičkoj slici.

Savet: Da biste utvrdili šta se dešava kada kliknete na dugme prečica na pero, idite na postavke > uređajima > perom & Windows perom i pomerite se nadole do prečica perom da biste prilagodili ono što dugme radi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×