Kada su postavke sinhronizacije uključene, Windows sinhronizuje postavke koje odaberete na svim vašim Windows 10 uređajima na koje ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga.

Napomišite

  • Takođe možete da sinhronizujete postavke za poslovni ili školski nalog ako vaša organizacija to dozvoljava. Dodatne informacije o tome kako Azure Active Directory i Enterprise State Roaming rade za sinhronizaciju postavki korisnika i aplikacija sa oblakom potražite u članku Pregled države Enterprise Roaming.

Da biste pronašli postavke sinhronizacije, izaberite dugme Start , a zatim izaberite Postavke > Nalozi > Sinhronizacija postavki .

alternativni tekst

Da biste zaustavili sinhronizaciju postavki i uklonili ih iz oblaka, isključite sinhronizovane postavke na svim uređajima povezanim sa Microsoft nalogom. Kada to završite, potrebno je da je uklonite sa naloga. Evo kako:

  1. Idite na https://account.microsoft.com/devices.

  2. Pomerite se nadole do dna stranice i izaberite stavku Obriši sinhronizovane postavke.

Odaberite između postavki kao što su željene postavke jezika, lozinke i tema boja. Ako uključite druge postavke operativnog sistema Windows, Windows sinhronizuje i neke postavke uređaja (kao što su štampači i opcije miša), postavke istraživača datoteka i željene postavke obaveštenja. Kompletnu listu postavki koje Windows može da sinhronizuje pogledajte u temi Referenca postavki za Windows 10 roming.

Otvorite postavke sinhronizacijems-settings:sync?activationSource=SMC-IA-4026102

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×