Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako imate problema pri povezivanju sa bežičnim ekranom ili bežičnom dockom, pokušajte sledeće da biste rešili stvari:

 • Uverite se da Windows 11 uređaj podržava Miracast. Evo kako da to proverite na računaru: Da biste to uraditi na računaru, izaberite ikonu Mreža desno na traci zadataka, a zatim proverite da li imate brzu postavku Zaguši.

 • Uverite se Wi-Fi je uključen . Da biste to uradio na računaru, izaberite ikonu Mreža desno na traci zadataka, a zatim proverite postavku za brzi pristup za Wi-Fi.

 • Uverite se da ekran podržava Miracast i proverite da li je uključen. Ako ne podržavate bežični ekran, potreban vam je Miracast adapter (ponekad se naziva "donga") koji se priključava na HDMI port.

 • Proverite da li su upravljački programi uređaja ažučni i da li je instaliran najnoviji firmver za bežični ekran, adapter ili dock. Uputstva potražite u informacijama o podršci na veb lokaciji proizvođača ili potražite Microsoft Store potražite aplikaciju proizvođača koja će vam pomoći.

 • Ponovo pokrenite računar i bežični ekran ili dokolica.

 • Uklonite bežični ekran ili balončicu, a zatim ga ponovo povezuj. Da biste uklonili uređaj, otvorite Postavke , a zatimizaberite Bluetooth & uređaje > uređaje. U okviru Bežični ekrani &docks , izaberite Još opcija (tri vertikalne tačke) pored bežičnog ekrana, adaptera ili sidneja koje želite da uklonite, a zatim izaberite Ukloni uređaj >Yes. Nakon toga pokušajte ponovo da se ponovo sustižete.

Ako imate problema pri povezivanju sa bežičnim ekranom ili bežičnom dockom, pokušajte sledeće da biste rešili stvari:

 • Uverite se da Windows 10 uređaj podržava Miracast. Evo kako da to proverite na računaru: Kliknite na dugme Start, Povezivanje i izaberite stavku Povezivanje stavku sa liste rezultata. U aplikaciji Povezivanje, tekst će vam reći da li vaš Windows 10 uređaj to podržava. Da biste proverili telefon Windows 10 telefonu, na početnom ekranu brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija i pokrenite aplikaciju Continuum. Ako se Continuum pojavljuje na listi Sve aplikacije, vaš Windows 10 podržava Miracast.

 • Uverite Wi-Fi je uključen. Da biste to uradio na računaru, izaberite ikonu Mreža ( ili ) sa desne strane trake zadataka, a zatim proverite radnju sa brzim pristupom za Wi-Fi. Na telefonu Windows 10 brzo prevucite prstom od vrha ekrana nadole da biste otvorili centar aktivnosti, a zatim proverite radnju sa brzim pristupom za Wi-Fi.

 • Uverite se da ekran podržava Miracast i proverite da li je uključen. Ako ne podržavate bežični ekran, potreban vam je Miracast adapter (ponekad se naziva "donga") koji se priključava na HDMI port.

 • Proverite da li su upravljački programi uređaja ažučni i da li je instaliran najnoviji firmver za bežični ekran, adapter ili montažu. Uputstva potražite u informacijama o podršci na veb lokaciji proizvođača ili potražite Microsoft Store potražite aplikaciju proizvođača koja će vam pomoći.

 • Ponovo pokrenite računar ili telefon i bežični ekran ili dokolica.

 • Uklonite bežični ekran ili balončnu tačku, a zatim ga ponovo povezite. Da biste uklonili uređaj, otvorite Postavke i izaberite stavku Uređaji > Bluetooth & drugim uređajima . Izaberite bežični ekran, adapter ili sinus, a zatim izaberite Ukloni uređaj. Nakon toga pokušajte ponovo da se ponovo sustižete.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×