Ako ste zaboravili lozinku Wi-Fi mreže, možete da je pronađete ako imate neki drugi Windows računar koji je već povezan sa vašom Wi-Fi mrežom. Kada pronađete lozinku, možete da je koristite na drugom računaru ili uređaju kako biste se povezali sa Wi-Fi mrežom.

 1. Na Windows računaru koji je povezan sa vašom Wi-Fi mrežom, uradite nešto od sledećeg, u zavisnosti od toga koju verziju operativnog sistema Windows imate na računaru:

  • U operativnom sistemu Windows 10, izaberite taster Start , a zatim izaberite stavke Postavke  > Mreža i internet  > Status  > Centar za mrežu i deljenje.

  • U operativnom sistemu Windows 8.1 ili 7, potražite Mreža i internet, a zatim izaberite Centar za mrežu i deljenje sa liste rezultata.
   Da biste saznali koju verziju operativnog sistema Windows koristite, pogledajte članak Koju verziju operativnog sistema Windows koristim?

 2. U Centru za mrežu i deljenje, pored stavke Veze, izaberite ime vaše Wi-Fi mreže.

 3. U Wi-Fi statusu, izaberite Svojstva bežične mreže.

 4. U opciji Svojstva bežične mreže, izaberite karticu Bezbednost, a zatim izaberite polje za potvrdu Prikaži znakove.
  Lozinke za Wi-Fi mrežu je prikazana u polju Bezbednosni ključ mreže.

Na drugom računaru sa operativnim sistemom Windows ili drugom uređaju, povežite se na Wi-Fi mrežu kao što biste to obično uradili i unesite lozinku za Wi-Fi kada to od vas bude zatraženo. Za više informacija o povezivanju na Wi-Fi mrežu na Windows 10 računaru, pogledajte Povezivanje na mrežu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×