Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Aplikacija Microsoft fotografije je ugrađena aplikacija za operativne sisteme Windows koja korisnicima omogućava da prikazuju, organizuju, uređuju i dele svoje fotografije i video zapise. Sa korisnički prilagođenim interfejsom i širokim brojem funkcija, on služi kao svestrana alatka za upravljanje digitalnim medijima na Windows uređajima.

Nova aplikacija "Fotografije"

Nova aplikacija Microsoft fotografije nudi moderni i unapređeni korisnički interfejs sa mnogim naprednim funkcijama, kao što su nesmetana integracija sa uslugom iCloud, poboljšane mogućnosti organizovanja fotografija, poboljšane performanse i još mnogo toga.

Aplikacija "Fotografije" za stranicu "Pregled"

Zastarele aplikacije "Fotografije" za stranicu "Pregled"

Zastarele fotografije

Ako se bolje osećate u starijoj verziji aplikacije "Fotografije", možete da nastavite da je koristite u operativnom sistemu Windows. Aplikacija "Zastarele fotografije" sadrži funkcije kao što su video uređivač, autor projekcije slajdova i autor albuma.

Uređivanje fotografija i video zapisa

Bez obzira na to da li želite da primenite promene koje utiču na kvalitet, doživljaj i izgled fotografije ili želite da dodate informacije iznad fotografija, aplikacija "Fotografije" nudi sveobuhvatne funkcije za transformisanje fotografija i video zapisa tako da izgledaju najbolje što mogu. Više informacija potražite u članku Uređivanje fotografija i video zapisa u operativnom sistemu Windows.

Uređivanje fotografije i video slike za stranicu "Pregled fotografija"

Clipchamp za stranicu "Pregled fotografija"

Kreiranje video zapisa pomoću clipchamp-a

Microsoft Clipchamp vam omogućava da kreirate video zapise visokog kvaliteta bez potrebe za naprednim veštinama uređivanja ili skupim softverom. Zvanični Microsoft video uređivač ima intuitivan interfejs koji korisnicima omogućava da skraćuju, iseku, objedine, dodaju tekst, primene filtere i prelaze, dodaju muziku i još mnogo toga.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×