Windows bezbednost (Windows zaštitnik za bezbednost u prethodnim verzijama programa Windows) omogućava vam da skenirate određene datoteke i fascikle da biste se uverili da su bezbedne. Odmah ćete biti obavešteni ako se pronade neke pretnje.

  • Da biste skenirali određene datoteke ili fascikle, kliknite desnim tasterom miša na one koje želite, a zatim izaberite stavku Skeniraj pomoću Microsoft zaštitnik. Kada se skeniranje dovrši, videćete stranicu Opcije skeniranja koja vas odazivanja u toku.

  • Da biste uključili Antivirusni program Microsoft zaštitnika u programu Windows bezbednost, idite na početni   ekran> Postavke >Update & Security >Windows bezbednost> Zaštita od virusa & virusa. Zatim izaberite stavku Upravljanje postavkama (ili Postavke zaštite od virusa & virusima u ranim verzijama programa Windows 10} i prebacite zaštitu u realnom vremenu na Uključi. Antivirusni program Microsoft zaštitnika će se zatim automatski uključiti. Ako imate operativni Windows 10 za Enterprise, uključite Antivirusni program Microsoft zaštitnika deinstalacija svih drugih antivirusnih programa.

Otvorite Windows bezbednost postavki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×