Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Možda nećete moći da nabavite najnoviju verziju operativnog sistema Windows 10 ako igre koje reprodukujete koriste stariju, nekompatibilnu verziju programa BattlEye. Ako je to slučaj, isprobajte ove korake da biste omogućili računar da ažurira u Windows 10, verzija 1903:

  • Uverite se da imate najnoviju verziju igara tako da imate najnoviju verziju programa BattlEye. (Neke platforme za igre vam dopuštaju da proverite valjanost datoteka igara, što može da potvrdi da je instalacija potpuno ažurirana.)

  • Deinstalirajte Battlej pomoću https://www.battleye.com/downloads/UninstallBe.exe, a zatim ponovo otvorite igru.

  • Ponovo pokrenite računar i ponovo otvorite igru.

  • Deinstalirajte i ponovo instalirajte igru.

Da bi vaše igrački iskustvo bilo bezbedno, Microsoft je stavio kompatibilnost sa uređajima na uređajima sa utiskom verzijom programa BattlEye. To znači da se Windows 10, verzija 1903 Update neće ponuditi na tim računarima dok se Nekompatibilna verzija programa Battleye ne ukloni ili ne zameni. Preporučujemo da ne pokušavate ručno da ažurirate Korišćenje dugmeta " Ažuriraj odmah " ili alatke za kreiranje medija dok ne instalirate ažuriranu verziju programa battleye.

BattlEye je obezbedio ažurirani Probij za poznate nametene igre. Za listu nedavnih igara koje koriste BattlEye, idite nabattleye Veb lokaciju. I za više opcija za rešavanje problema sa borbenim Bojnošću, idite na stranicu za podršku na battleye.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×