16 Mayıs 2025—Hotpatch KB5061258 (İs Derlemesi 26100.3983) Bant dışı
Uygulandığı Öğe
Yayımlanma Tarihi:
16.05.2025
Sürüm:
İs Derlemesi 26100.3983
Windows güncelleştirme terminolojisi hakkında bilgi için bkz. Windows güncelleştirme türleri ve aylık kalite güncelleştirme türleri. Genel bir bakış bulmak için Windows 11 güncelleştirme geçmişine, sürüm 24H2'ye ve Windows 11 sürüm 24H2 Enterprise istemcilerinde düzeltme eki için sürüm notlarına bakın.
Windows Yayın durumu panosunda yeni içeriğin ne zaman yayımlandığını öğrenmek için @WindowsUpdate takip ettiğinizden emin olun.
İyileştirmeler ve düzeltmeler
Güvenlik güncelleştirmesi kalite iyileştirmeleri içerir. Aşağıdaki özet, kb güncelleştirmesini yükledikten sonra giderilen önemli sorunları özetler.
-
Bu güncelleştirme, iç işletim sistemi işlevselliğinde çeşitli güvenlik geliştirmeleri yapar. Bu sürümde belgelenen ek sorun yok.
Önceki güncelleştirmeleri yüklediyseniz cihazınız yalnızca bu pakette yer alan yeni güncelleştirmeleri indirir ve yükler.
Bu güncelleştirmeyi alma
Bu güncelleştirmeyi yüklemeden önce
Microsoft, işletim sisteminiz için en son hizmet yığını güncelleştirmesini (SSU) hotpatch güncelleştirmesi ile birleştirir. SSU'lar hakkında genel bilgi için bkz. Hizmet yığını güncelleştirmeleri ve Hizmet Yığını Güncelleştirmeler (SSU): Sık Sorulan Sorular.
Windows Update kullanıyorsanız, en son SSU bu güncelleştirmeyle yüklenir.
Bu güncelleştirmeyi yükleme
Bu güncelleştirmeyi yüklemek için aşağıdaki Windows ve Microsoft yayın kanallarından birini kullanın.
Yayın Kanalları |
Kullanılabilir |
Sonraki adım |
Windows Update |
|
Bu güncelleştirme, Windows update ve Microsoft Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir |
Katalog |
|
Diğer seçeneklere bakın. |
Sunucu Güncelleştirme Hizmetleri |
|
Dosya bilgileri
Bu güncelleştirmedeki dosyaların listesi için toplu güncelleştirme 5061258 için dosya bilgilerini indirin.
Hizmet yığını güncelleştirmesindeki dosyaların listesi için SSU (KB5058523) - sürüm 26100.4060 için dosya bilgilerini indirin.
Önemli: Arm64 cihazları için sık erişimli güncelleştirmeler hala genel önizleme aşamasındadır.
İyileştirmeler ve düzeltmeler
Güvenlik güncelleştirmesi kalite iyileştirmeleri içerir. Aşağıdaki özet, kb güncelleştirmesini yükledikten sonra giderilen önemli sorunları özetler.
-
Bu güncelleştirme, iç işletim sistemi işlevselliğinde çeşitli güvenlik geliştirmeleri yapar. Bu sürümde belgelenen ek sorun yok.
Önceki güncelleştirmeleri yüklediyseniz cihazınız yalnızca bu pakette yer alan yeni güncelleştirmeleri indirir ve yükler.
Bu güncelleştirmeyi alma
Bu güncelleştirmeyi yüklemeden önce
Microsoft, işletim sisteminiz için en son hizmet yığını güncelleştirmesini (SSU) hotpatch güncelleştirmesi ile birleştirir. SSU'lar hakkında genel bilgi için bkz. Hizmet yığını güncelleştirmeleri ve Hizmet Yığını Güncelleştirmeler (SSU): Sık Sorulan Sorular.
Windows Update kullanıyorsanız, en son SSU bu güncelleştirmeyle yüklenir.
Bu güncelleştirmeyi yükleme
Bu güncelleştirmeyi yüklemek için aşağıdaki Windows ve Microsoft yayın kanallarından birini kullanın.
Yayın Kanalları |
Kullanılabilir |
Sonraki adım |
Windows Update |
|
Bu güncelleştirme, Windows update ve Microsoft Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir |
Katalog |
|
Sunucu Güncelleştirme Hizmetleri |
|
Dosya bilgileri
Bu güncelleştirmedeki dosyaların listesi için toplu güncelleştirme 5061258 için dosya bilgilerini indirin.
Hizmet yığını güncelleştirmesindeki dosyaların listesi için SSU (KB5058523) - sürüm 26100.4060 için dosya bilgilerini indirin.