Uygulandığı Öğe
Windows 11 Enterprise LTSC 2024

Yayımlanma Tarihi:

16.05.2025

Sürüm:

İs Derlemesi 26100.3983

Windows güncelleştirme terminolojisi hakkında bilgi için bkz. Windows güncelleştirme türleri ve aylık kalite güncelleştirme türleri. Genel bir bakış bulmak için Windows 11 güncelleştirme geçmişine, sürüm 24H2'ye ve Windows 11 sürüm 24H2 Enterprise istemcilerinde düzeltme eki için sürüm notlarına bakın.

Windows Yayın durumu panosunda yeni içeriğin ne zaman yayımlandığını öğrenmek için @WindowsUpdate takip ettiğinizden emin olun.

İyileştirmeler ve düzeltmeler

Güvenlik güncelleştirmesi kalite iyileştirmeleri içerir. Aşağıdaki özet, kb güncelleştirmesini yükledikten sonra giderilen önemli sorunları özetler. 

• Bu güncelleştirme, iç işletim sistemi işlevselliğinde çeşitli güvenlik geliştirmeleri yapar. Bu sürümde belgelenen ek sorun yok.

Önceki güncelleştirmeleri yüklediyseniz cihazınız yalnızca bu pakette yer alan yeni güncelleştirmeleri indirir ve yükler.

Bu güncelleştirmeyi alma

Bu güncelleştirmeyi yüklemeden önce

Microsoft, işletim sisteminiz için en son hizmet yığını güncelleştirmesini (SSU) hotpatch güncelleştirmesi ile birleştirir. SSU'lar hakkında genel bilgi için bkz. Hizmet yığını güncelleştirmeleri ve Hizmet Yığını Güncelleştirmeler (SSU): Sık Sorulan Sorular.

Windows Update kullanıyorsanız, en son SSU bu güncelleştirmeyle yüklenir.

Bu güncelleştirmeyi yükleme

Bu güncelleştirmeyi yüklemek için aşağıdaki Windows ve Microsoft yayın kanallarından birini kullanın.

Yayın Kanalları

Kullanılabilir

Sonraki adım

Windows Update

Dahil

Bu güncelleştirme, Windows update ve Microsoft Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir

Katalog

Dahil değil

Diğer seçeneklere bakın.

Sunucu Güncelleştirme Hizmetleri

Dahil değil

Diğer seçeneklere bakın.

​​​​​​​Dosya bilgileri

​​​​​​​Bu güncelleştirmedeki dosyaların listesi için toplu güncelleştirme 5061258 için dosya bilgilerini indirin.

Hizmet yığını güncelleştirmesindeki dosyaların listesi için SSU (KB5058523) - sürüm 26100.4060 için dosya bilgilerini indirin.

Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?

Daha fazla seçenek mi istiyorsunuz?

Abonelik avantajlarını keşfedin, eğitim kurslarına göz atın, cihazınızın güvenliğini nasıl sağlayacağınızı öğrenin ve daha fazlasını yapın.