Uygulandığı Öğe
Windows 11 SE, version 24H2 Windows 11 Enterprise and Education, version 24H2 Windows 11 Enterprise Multi-Session, version 24H2 Windows 11 Home and Pro, version 24H2 Windows 11 IoT Enterprise, version 24H2

Yayımlanma Tarihi:

29.07.2024

Sürüm:

İs Derlemesi 26120.1330

ÖNEMLİ Bu yükü dağıtarak, bunun önizleme içeriği olduğunu ve Windows Insider Program Sözleşmesi tarafından yönetildiğini kabul ediyor olacaksınız.

​​​​​​​Özet

Bu güncelleştirme, Windows 11, sürüm 24H2'de hizmet teknolojisinin önizlemesini sunan bir biçimde sunulur. Daha fazla bilgi edinmek için bkz. Windows 11 denetim noktası toplu güncelleştirmelerine giriş

Gelişmeler

Bu güncelleştirmede neler olduğunu öğrenmek için bkz. Windows 11 Insider Preview Derlemesi 26120.1330 (Dev Channel) Duyuruları.

Bilinen sorunlar

Belirti

Sonraki adım

Bu güncelleştirme MSU dosyaları aynı klasöre yerleştirilmemişse, yüklemeleri WinPE'de (boot.wim) 800f0838 Hatasıyla başarısız olabilir.

Bu sorunu geçici olarak çözmek için bu güncelleştirme MSU dosyalarını aynı klasöre yerleştirin.

Önemli Klasör başka MSU dosyası içermemelidir.

Bu güncelleştirmeyi alma​​​​​​​

Bu güncelleştirmeyi yükleme

Bu güncelleştirmeyi yüklemek için aşağıdaki yayın kanallarından birini kullanın.

Kullanılabilir

Sonraki Adım

Evet

Windows 11 Insider Dev Channel'a kayıtlıysanız bu güncelleştirme Windows Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir.

Windows Insider Programı'na katılın ve Insider ayarlarını yönetin

Başvurular

Dinamik Güncelleştirme ile Windows yükleme medyası güncelleştirme

Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?

Daha fazla seçenek mi istiyorsunuz?

Abonelik avantajlarını keşfedin, eğitim kurslarına göz atın, cihazınızın güvenliğini nasıl sağlayacağınızı öğrenin ve daha fazlasını yapın.