ÖNEMLİ Bu yükü dağıtarak, bunun önizleme içeriği olduğunu ve Windows Insider Program Sözleşmesi tarafından yönetildiğini kabul ediyor olacaksınız. |
Özet
Bu güncelleştirme, Windows 11, sürüm 24H2'de hizmet teknolojisinin önizlemesini sunan bir biçimde sunulur. Daha fazla bilgi edinmek için bkz. Windows 11 denetim noktası toplu güncelleştirmelerine giriş.
Gelişmeler
Bu güncelleştirmede neler olduğunu öğrenmek için bkz. Windows 11 Insider Preview Derlemesi 26120.1330 (Dev Channel) Duyuruları.
Bilinen sorunlar
Belirti |
Sonraki adım |
Bu güncelleştirme MSU dosyaları aynı klasöre yerleştirilmemişse, yüklemeleri WinPE'de (boot.wim) 800f0838 Hatasıyla başarısız olabilir. |
Bu sorunu geçici olarak çözmek için bu güncelleştirme MSU dosyalarını aynı klasöre yerleştirin. Önemli Klasör başka MSU dosyası içermemelidir. |
Bu güncelleştirmeyi alma
Bu güncelleştirmeyi yükleme
Bu güncelleştirmeyi yüklemek için aşağıdaki yayın kanallarından birini kullanın.
Kullanılabilir |
Sonraki Adım |
Evet |
Windows 11 Insider Dev Channel'a kayıtlıysanız bu güncelleştirme Windows Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir. Windows Insider Programı'na katılın ve Insider ayarlarını yönetin |
Kullanılabilir |
Sonraki Adım |
Evet |
ManagePreviewBuilds Windows Update ilkesini Windows 11 Insider Dev kanalına katılmak üzere yapılandırdıysanız, bu güncelleştirme Windows Update'ten otomatik olarak indirilir ve yüklenir. |
Kullanılabilir |
Sonraki Adım |
||||
Evet |
Bu güncelleştirmeyi yüklemeden önce Bu güncelleştirmenin tek başına paketlerini almak için Microsoft Update Kataloğu web sitesine gidin. KB5040543 sırayla yüklenmesi gereken bir veya daha fazla MSU dosyası içerir. Bu güncelleştirmeyi yükleme Yöntem 1: Tüm MSU dosyalarını birlikte yükleme KB5040543 için tüm MSU dosyalarını Microsoft Update Kataloğu'ndan indirin ve aynı klasöre yerleştirin (örneğin, C:/Packages). Klasör başka MSU dosyası içermemelidir. Hedef güncelleştirmeyi yüklemek için Dağıtım Görüntüsü Bakımı ve Yönetimi'ni (DISM.exe) kullanın. DISM, gerektiğinde bir veya daha fazla önkoşul MSU dosyasını bulmak ve yüklemek için PackagePath'te belirtilen klasörü kullanır. Windows bilgisayarı güncelleştirme Bu güncelleştirmeyi çalışan bir Windows bilgisayarına uygulamak için yükseltilmiş komut isteminden aşağıdaki komutu çalıştırın:
Veya yükseltilmiş bir Windows PowerShell isteminden aşağıdaki komutu çalıştırın:
Windows Yükleme medyası güncelleştiriliyor Bu güncelleştirmeyi Windows Yükleme medyasına uygulamak için bkz. Windows yükleme medyasını Dinamik Güncelleştirme ile güncelleştirme. Bu güncelleştirmeyi bağlı bir görüntüye eklemek için yükseltilmiş komut isteminden aşağıdaki komutu çalıştırın:
Veya yükseltilmiş bir Windows PowerShell isteminden aşağıdaki komutu çalıştırın:
Yöntem 2: Her MSU dosyasını sırayla tek tek yükleme DISM veya Windows Update Tek Başına Yükleyicisi'ni kullanarak her MSU dosyasını aşağıdaki sırayla tek tek indirin ve yükleyin:
|
Kullanılabilir |
Sonraki Adım |
Hayır |
Bu güncelleştirmeleri Windows Server Update Services'a (WSUS) el ile aktarmak için bkz. WSUS ve Katalog Sitesi. |
Başvurular
Dinamik Güncelleştirme ile Windows yükleme medyası güncelleştirme