Зараз ви перебуваєте в автономному режимі; очікується повторне підключення до Інтернету

Федеральний податок обчислення, наприклад для спосіб оплати в різних періодів.

ВАЖЛИВО! Ця стаття перекладена засобами машинного перекладу Microsoft. Статтю можна редагувати в середовищі Community Translation Framework (CTF). Щоб якомога швидше перекласти всі статті у своїй базі знань різними мовами, компанія Microsoft не лише звертається до професійних перекладачів, але й вдається до машинного перекладу, який потім редагується спільнотою. Такі статті можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Microsoft не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад статей або їх використання. Докладніше про CTF див. на веб-сторінці http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/uk-ua.

Клацніть тут, щоб переглянути цю статтю англійською мовою: 852017
TechKnowledge вмісту
Проблеми

Приклади як поводитися з Федеральний податкових декларацій період частоти в різних спосіб оплати.

Вирішення

Кетрін банки має, що в федеральному подання елементів стан із одружений і на основі тверджень один Exemption.She, має не податок на захищеному Deductions.The такі операції з оплатою, які входять до плати, запустіть:

За раз на два тижні щогодини оплатити $600 код
Бонус раз на два тижні оплатити $201.94 код
Щомісяця комісія оплатити $214.80 код

У цьому прикладі використовується на оновлення податків на заробітну, для березня 2001 р.

1. Усі-заробітну плату річна, залежно від частоти період спосіб оплати.

$600 * 26 = $15,600
$201.94 * 26 = $5,250.44
$214.80 * 12 = $2,577.60
Загальна річна-заробітну плату: $23,428.04

2. віднімання, обсяг виняток.

$23,428.04 - $ ніж 2900 = $20,528.04
Це сума, яка застосовується до таблиці податок.

3. віднімання відповідно до законодавства таблиці, а потім множення, ставка податок на дохід.

$20,528.04 - $6,450 = $14,078.04 * 15% = $2, 111.71Total податків

4., обчислити withholdingfor кожного плата за частотою.

Раз на два тижні - розділити річна сума для частоти, на загальний річна плата.
($15,600 + $5,250.44) / $23,428.04 =.8899779.
Множення, загальний податки, а потім розділити частоту період спосіб оплати.
.8899779 * $2,111.71 = $1,879.37 / 26 = $72.28

Щомісяця - розділити річна сума для частоти, на загальний річна плата.
$2,577.60-$23,428.04 =.110022.
Множення, загальний податки, а потім розділити частоту період спосіб оплати.
.110022 * $2,111.71 = $232.33 / 12 = $19.36

5. запит на додавання разом Федеральний утримання кожного частотою.
$72.28 + $19.36 = $91.64

У цій статті, було TechKnowledge документа ID:22213

Попередження. Цю статтю переведено автоматично

Властивості

Ідентифікатор статті: 852017 – останній перегляд: 03/29/2016 04:09:00 – виправлення: 0.1

Microsoft Dynamics GP 2010

  • kbmbsmigrate kbmt KB852017 KbMtuk
Зворотний зв’язок
>