Якщо у службі OneDrive є спільний блокнот і більше не потрібно, щоб інші могли бачити й редагувати його, не обов’язково видаляти його з OneDrive – достатньо змінити настройки спільного доступу.

Щоб заборонити певному користувачу переглядати або редагувати блокнот, змініть дозволи в розділі "Спільний доступ із користувачем".

  1. Якщо використовується комп'OneNote 2016, виберіть файл >Поділитися > Поділитися з іншими.

    Якщо ви використовуєте OneNote 2013, виберіть Файл >Поділитися > Запросити користувачів.

  2. У розділі Спільний доступ із користувачем клацніть правою кнопкою миші ім’я користувача.

  3. Можна видалити його остаточно або змінити для нього дозволи.

    Знімок екрана: параметри для скасування спільного доступу в програмі OneNote 2016.

Порада.:  Щоб заборонити певному користувачу редагувати блокнот, дозволивши тільки переглядати його, змініть дозвіл із Можна редагувати на Можна переглядати.

Вимкнення посилання для спільного доступу

Якщо до блокнота надано спільний доступ за допомогою посилання, його можна вимкнути, щоб ніхто не міг переглядати або редагувати ваш блокнот. Якщо вибрати вимкнуте посилання, відобразиться повідомлення про те, що, можливо, посилання видалено, минув термін його дії, або немає дозволу на його перегляд.

  1. Клацніть елементи Файл > Надати спільний доступ > Отримати посилання на спільний доступ.

  2. Поруч з елементом Посилання для перегляду або Посилання для редагування натисніть кнопку Вимкнути посилання.

    Знімок екрана: вимкнення посилання в програмі OneNote 2016.

Примітка.:  Якщо відображається кнопка Створити посилання, а посилання відсутнє, це означає, що посилання на цей блокнот не створено або вимкнуто.

Потрібна додаткова довідка?

Отримуйте нові функції раніше за інших

Приєднатися до Microsoft оцінювачів >

Ця інформація корисна?

Наскільки ви задоволені якістю мови?
Що вплинуло на ваші враження?

Дякуємо за відгук!

×