Τρόπος κατάργησης, εισαγωγή και εξαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 179380 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς, πριν να επεξεργαστείτε το μητρώο, Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, προβάλετε το Θέμα Βοήθειας "Επαναφορά του μητρώου" στο Regedit.exe ή το "αποκατάσταση ενός Το κλειδί μητρώου"θέμα Βοήθειας στο πρόγραμμα Regedt32.exe.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο κατάργησης, εξαγωγή και εισαγωγή ψηφιακής πιστοποιητικά στον Internet Explorer και το Outlook Express.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι ψηφιακά πιστοποιητικά, αναφέρεται ως ψηφιακές ταυτότητες στο Outlook Express, με ψηφιακή υπογραφή δηλώσεις που συνδέσετε ένα κρυπτογραφημένο ζεύγος κλειδιών σε χρήστη ταυτότητα. Αυτό το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υπογραφή και κρυπτογράφηση ψηφιακών πληροφοριών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ψηφιακά πιστοποιητικά για να επαληθεύσετε ότι άλλο πρόσωπο έχει τη προς τα δεξιά για να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη ταυτότητα.

Ένα ψηφιακό πιστοποιητικό υπογράφεται από την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών που εξέδωσε το πιστοποιητικό. Μια αρχή έκδοσης πιστοποιητικών είναι υπεύθυνος για την εταιρεία εκδίδει ψηφιακές ταυτότητες και συνεχώς επαληθεύοντας ότι εξακολουθεί να είναι ψηφιακές ταυτότητες είναι έγκυρη. Το ψηφιακό πιστοποιητικό αποτελείται από ένα δημόσιο κλειδί, το ιδιωτικό κλειδί και άλλες πληροφορίες ταυτότητας. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το ψηφιακό πιστοποιητικό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έτσι ώστε το Outlook Express μπορεί να χρησιμοποιήσετε για την αποστολή ψηφιακά υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενώ μπορεί να είναι ένα ιδιωτικό κλειδί που σχετίζεται με ένα πιστοποιητικό "χωρίς δυνατότητα εξαγωγής," τα περισσότερα πιστοποιητικά και τους συσχετισμένο ιδιωτικό πλήκτρα μπορούν να μετακινηθούν από έναν υπολογιστή σε άλλο Εάν ακολουθήσετε τα οδηγίες που περιγράφονται στο "Εξαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών" και Ενότητες "Εισαγωγή ψηφιακά πιστοποιητικά" παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να επισυνάψετε πολλά ψηφιακά πιστοποιητικά σε ένα μήνυμα ή μια συναλλαγή, σχηματίζοντας μια αλυσίδα πιστοποιητικών όπου κάθε πιστοποιητικό αποδεικνύει την το προηγούμενο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας. Ανώτατου επιπέδου πιστοποίησης Αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητα γνωστή και να θεωρείται αξιόπιστη από τον παραλήπτη.

Όταν εγκαθιστάτε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Web, λειτουργεί ως ηλεκτρονική πιστοποιήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ασφαλείς τοποθεσίες Web. Αυτό δίνει τη δυνατότητα ψηφιακά πιστοποιητικά για να χρησιμοποιηθούν στη θέση των παραθύρων διαλόγου κωδικού πρόσβασης, υπηρεσίες που απαιτούν τη συμμετοχή ή υπηρεσίες που περιορίζουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένους χρήστες.

Το Outlook Express υποστηρίζει Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions Τεχνολογία (S/MIME). Προστατεύει ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Express σας Επικοινωνίες Internet χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Ψηφιακές υπογραφές
 • Κρυπτογράφηση
Η ψηφιακή υπογραφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα μοναδικό Αναγνωριστικό διασφαλίζει το άτομο ποιος λαμβάνει το μήνυμα ότι είναι αληθής αποστολέα του μηνύματος, και ότι το μήνυμα δεν έχει αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά. Κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε εξασφαλίζει ότι κανένας εκτός από τον παραλήπτη να διαβάσετε τα περιεχόμενα το μήνυμα ενώ διαμετακόμισης. Όταν στέλνετε ψηφιακής Ταυτότητας άλλα, στην πραγματικότητα δίνετε τους το δημόσιο κλειδί σας. Για μια άλλη άτομο να σας στέλνουν κρυπτογραφημένα αλληλογραφίας πρέπει να έχουν το δημόσιο κλειδί σας. Όταν ένα άλλο άτομο στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει το δημόσιο κλειδί, το μόνο που η ανάγνωση του μηνύματος επειδή απαιτείται το ιδιωτικό σας κλειδί για να αποκρυπτογραφήσει.

Ο Internet Explorer αποθηκεύει ψηφιακών πιστοποιητικών στο μητρώο. Το Outlook Express χρησιμοποιεί αυτά τα ψηφιακά πιστοποιητικά για την ψηφιακή υπογραφή και κρυπτογράφηση ασφαλές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επειδή το Outlook Express να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να έχετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που σχετίζεται με κάθε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Κάντε τα κλειδιά μητρώου που περιέχουν καταχωρήσεις για σας ψηφιακών πιστοποιητικών περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση Web με την οποία είναι συσχετισμένη. Για το λόγο αυτό, εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για που έχουν ληφθεί ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, πρέπει να εξαγάγετε το ψηφιακού πιστοποιητικού πριν να το καταργήσετε.

Εξαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν έχει αποκτήσει ένα προσωπικό πιστοποιητικό, θα πρέπει να εξαγάγετε το πιστοποιητικό σε ασφαλές μέρος. Εάν το αρχείο PWL κατεστραμμένη ή λείπει, το πιστοποιητικό δεν θα είναι διαθέσιμη για χρήση και θα παρουσιαστεί σφάλμα, όταν προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
190296 Δεν είναι δυνατή η χρήση προσωπικών πιστοποιητικών στο Outlook Express
Εξαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια διπλό- Κάντε κλικ στο Internet.
 2. Στην καρτέλα "περιεχόμενο", κάντε κλικ στην προσωπική, κάντε κλικ στο πιστοποιητικό που θέλετε να εξαγωγή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή εξαγωγή.
 3. Εάν είναι απαραίτητο, πληκτρολογήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης για να κρυπτογραφήσετε, να επιβεβαιώσετε την κωδικός πρόσβασης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το όνομα του αρχείου θα πρέπει να έχει μια .pfx επέκταση. Από προεπιλογή, το αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελο "τα έγγραφά μου" Εάν υπάρχει. Εάν δεν υπάρχει στο φάκελο τα έγγραφά μου, το αρχείο είναι Αποθήκευση στο φάκελο των Windows.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ενδέχεται να εμφανιστεί πολλές φορές για τον κωδικό πρόσβασης.

Κατάργηση ψηφιακών πιστοποιητικών

Όταν καταργηθεί ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, τα μηνύματα που είναι κρυπτογραφημένα με συσχετισμένη ψηφιακή Ταυτότητα δεν είναι αναγνώσιμο. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε πριν καταργηθεί το ψηφιακό πιστοποιητικό, καθώς και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε μετά την κατάργηση του ψηφιακού πιστοποιητικού. Είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφήθηκαν χρησιμοποιώντας το δημόσιο κλειδί, και επειδή το ψηφιακό πιστοποιητικό έχει καταργηθεί, δεν έχετε πλέον το ιδιωτικό κλειδί που χρειάζεται να τον αποκρυπτογραφήσετε. Για να Διαβάστε ξανά αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πρέπει να εισαγάγετε το ψηφιακό πιστοποιητικό σε Ο Internet Explorer και στη συνέχεια την ενεργοποιημένη στο Outlook Express. Δεν υπάρχει καμία μέθοδος εξαγωγή κρυπτογραφημένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη κρυπτογραφημένη μορφή. Εάν έχετε λάβετε οποιοδήποτε κρυπτογραφημένη αλληλογραφία που πρέπει να έχετε δυνατότητα πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε Επιτυχής εξαγωγή ψηφιακού πιστοποιητικού πριν να καταργήσετε. Επίσης μπορεί να είναι δυνατή η προβολή οποιεσδήποτε τοποθεσίες Web που απαιτούν το πρόγραμμα-πελάτη έλεγχος ταυτότητας που βασίζεται σε αυτό το ψηφιακό πιστοποιητικό μέχρι να εισαγάγετε είτε ξανά, ή να δημιουργήσετε ένα άλλο ψηφιακό πιστοποιητικό για το Web η τοποθεσία.

Για τους λόγους αυτούς, Microsoft δεν συνιστά Κατάργηση ψηφιακής τα πιστοποιητικά. Θα πρέπει να διατηρήσετε το τρέχον ψηφιακό πιστοποιητικό και να αποκτήσετε ένα καινούριο για ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η τοποθεσία Web που απαιτεί μία. Ωστόσο, Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν και πρέπει να καταργηθεί ένα ψηφιακό πιστοποιητικό λόγω εσφαλμένη λειτουργία ή για σκοπούς αντιμετώπισης προβλημάτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή μητρώου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα που Ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα. Δεν είναι δυνατή Microsoft εγγύηση ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του μητρώου Πρόγραμμα επεξεργασίας μπορούν να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου με δική σας ευθύνη.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας του μητρώου, προβάλετε την "Αλλαγή κλειδιών Και οι τιμές"θέμα Βοήθειας στον Επεξεργαστή μητρώου (Regedit.exe) ή το" Προσθήκη και Διαγραφή πληροφοριών στο μητρώο"και"Επεξεργασία δεδομένων μητρώου"θέματα στη Βοήθεια στο πρόγραμμα Regedt32.exe. Σημειώστε ότι θα πρέπει να αντίγραφα του μητρώου πριν να το επεξεργαστείτε αυτό.

Διαγράψτε όλους τους φακέλους στο ακόλουθο κλειδί μητρώου και κατόπιν κάντε επανεκκίνηση υπολογιστή σας:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates
Όταν καταργείτε το ψηφιακό πιστοποιητικό από τον Internet Explorer, το συσχετισμένη ψηφιακή Ταυτότητα καταργείται από το Outlook Express.

Εισαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών

Για να εισαγάγετε τα ψηφιακά πιστοποιητικά που είχαν προηγουμένως εξαχθεί, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια διπλό- Κάντε κλικ στο Internet.
 2. Στην καρτέλα "περιεχόμενο", κάντε κλικ προσωπικού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή.
 3. Στο πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ενδέχεται να εμφανιστεί πολλές φορές τον κωδικό πρόσβασής σας.
 4. Στο πλαίσιο αρχείο πιστοποιητικού για εισαγωγή, πληκτρολογήστε το όνομα αρχείου του το πιστοποιητικό που θέλετε να εισαγάγετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Close και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Αναφορές

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης μια ψηφιακή Ταυτότητα στο Outlook Express, παρακαλώ ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
168726 Με την ψηφιακή υπογραφή και κρυπτογράφηση μηνυμάτων στο Outlook Express
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά πιστοποιητικά και ψηφιακές ταυτότητες στο Internet Explorer, κάντε κλικ στην εντολή περιεχόμενα και ευρετήριο στο μενού Βοήθεια, κάντε κλικ το Καρτέλα ευρετήριο, πληκτρολογήστε "προσωπικά πιστοποιητικά" (χωρίς εισαγωγικά), και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση. Στο Outlook Express, κάντε κλικ στην εντολή περιεχόμενα και ευρετήριο από το Μενού Βοήθεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Τι είναι ασφαλή μηνύματα."

Για πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/security/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 179380 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook Express 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB179380 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:179380
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com