XL: Τρόπος για τον υπολογισμό του αριθμού ημερών σε ένα μήνα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 214313 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Στο Microsoft Excel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συναρτήσεις ημερομηνίας για να υπολογίσετε τον αριθμό των ημερών του μήνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξής τύπο για να επιστρέψετε τον αριθμό των ημερών σε ένα μήνα, που βασίζεται σε μια δεδομένη ημερομηνία έναρξης
= ΗΜΈΡΑ (ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ (ΈΤΟΣ (The_Date), ΜΉΝΑΣ ()The_Date() + 1,0))
ΌπουThe_Dateείναι η ημερομηνία έναρξης.

Αυτός ο τύπος λειτουργεί με την εύρεση του "zeroth" ημέρα του μήνα μετάThe_Date. Επειδή δεν υπάρχει "zeroth" ημέρα κάθε μήνα, αυτή η ημερομηνία ερμηνεύεται ως την τελευταία ημέρα του μήνα που περιέχειThe_Date. Η συνάρτηση DAY στη συνέχεια μετατρέπει αυτή την ημερομηνία σε αριθμό ημέρα.

Ή, για να υπολογίσετε τον αριθμό των ημερών του μήνα, δίνεται το μήνα και το έτος, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη συνάρτηση
= (ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ (ΗΜΈΡΑmy_year,my_month+1,1)-1)
Όπουmy_monthείναι ο μήνας, για την οποία θέλετε να επιστρέψετε τον αριθμό των ημερών, καιmy_yearείναι το έτος. Αυτή η λειτουργία υπολογίζει την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα και αφαιρεί το 1, η οποία είναι ίση με την τελευταία ημέρα του μήνα. Η συνάρτηση DAY σας δίνει την ημέρα του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Microsoft παρέχει παραδείγματα προγραμματισμού μόνο για επεξήγηση, χωρίς να παρέχει καμία εγγύηση, είτε σιωπηρή είτε ρητή, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή/και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τη γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζεται, καθώς και με τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τον εντοπισμό σφαλμάτων διαδικασιών. Οι μηχανικοί υποστήριξης της Microsoft μπορούν να σας εξηγήσουν τη λειτουργικότητα μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά δεν θα τροποποιήσουν αυτά τα παραδείγματα για να παράσχουν πρόσθετες λειτουργίες, ούτε θα δημιουργήσουν διαδικασίες, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία προγραμματισμού, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποιον πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft (Microsoft Certified Partner) ή να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες Microsoft Advisory Services. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε αυτές τις τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Microsoft -https://partner.microsoft.com/global/30000104

Συμβουλευτικές υπηρεσίες της Microsoft-http://support.Microsoft.com/GP/advisoryservice

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές υποστήριξης που είναι διαθέσιμες και τον τρόπο επικοινωνίας με τη Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMSΣτο Microsoft Excel, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη της Visual Basic για εφαρμογές της διαδικασίας:
Sub Test()
  Dim m As Integer, y As Integer, DaysInMonth As Integer
  ' define variable for number of the month, in this example, November
  m = 11
  ' define variable for the year
  y = 1994
  DaysInMonth = DateSerial(y, m + 1, 1) - DateSerial(y, m, 1)
  MsgBox DaysInMonth
End Sub
				

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συναρτήσεις, κάντε κλικ στο κουμπίΒοήθεια για το Microsoft ExcelΣτο διακομιστήΒοήθεια (Help)μενού, πληκτρολογήστεσχετικά με τη χρήση συναρτήσεων για τον υπολογισμό τιμώνο Βοηθός του Office ή της "Οδηγός απαντήσεων" και στη συνέχεια κάντε κλικΑναζήτησηΓια να προβάλετε τα θέματα που επιστρέφονται.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 214313 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 97 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2001 για Mac
 • Microsoft Excel 98 για Macintosh
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB214313 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:214313

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com