Παρουσιάζεται απώλεια μνήμης στη διεργασία Microsoft.Exchange.Monitoring.exe όταν εκτελείτε cmdlet "Δοκιμή OwaConnectivity" ή cmdlet "Δοκιμή ActiveSyncConnectivity" με το EMS σε ένα διακομιστή Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2445121 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να εκτελέσετε τοΔοκιμή OwaConnectivitycmdlet ή τοΔοκιμή ActiveSyncConnectivityστο κέλυφος διαχείρισης του Exchange (EMS) σε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2010 cmdlet. Λήγει το χρονικό όριο της σύνδεσης. Σε αυτήν την περίπτωση, παρουσιάζεται απώλεια μνήμης στο τουMicrosoft.Exchange.Monitoring.exeδιαδικασία. Επιπλέον, ο διακομιστής Exchange Server 2010 αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα, όπως η αργή ανταπόκριση.

ΣημείωσηΜετρητής εικονικά byte από τοMicrosoft.Exchange.Monitoring.exeδιαδικασία αυξάνει 1 GB ή μεγαλύτερη στην Εποπτεία επιδόσεων.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή μια ασύγχρονη αίτηση HTTP που καλείται από τοhttpWebRequest.BeginGetResponse()μέθοδος με τοΔοκιμή OwaConnectivitycmdlet και με τοΔοκιμή ActiveSyncConnectivitycmdlet. Ωστόσο, εάν οι συνδέσεις χρονικό όριο, τοhttpWebRequest.EndGetResponse()μέθοδος call για να απελευθερώσετε μνήμη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοΔοκιμή OwaConnectivitycmdlet, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή OwaConnectivity cmdlet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοΔοκιμή ActiveSyncConnectivitycmdlet, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή ActiveSyncConnectivity cmdlet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοHttpWebRequestμέθοδοι, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους HttpWebRequest

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2445121 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbhotfixrollup kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2445121 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2445121

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com