Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange Server 2010 με ένα GPO αναπτύσσονται που ορίζει μια πολιτική εκτέλεσης PowerShell για να ενημερωθεί ο διακομιστής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2467565 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Χρησιμοποιήστε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) για να αναπτύξετε μια πολιτική εκτέλεσης PowerShell γιαMachinePolicyήUserPolicyγια όλα τα προγράμματα-πελάτες και σε όλους τους διακομιστές σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010. Σε αυτό το σενάριο, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μια συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για τον Exchange Server 2010. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση, συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 1 για Exchange Server 2010 ή Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1). Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

[ΣΦΆΛΜΑ] Δημιουργήθηκε το ακόλουθο σφάλμα όταν "$ σφάλμα.Clear(). & $RoleBinPath\ServiceControl.ps1 EnableServices κρίσιμη
"εκτελέστηκε:"Έλεγχος AuthorizationManager απέτυχε.".
[ΣΦΆΛΜΑ] AuthorizationManager έλεγχος απέτυχε.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η υπηρεσία WMI έχει διακοπεί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Η υπηρεσία WMI είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία καταλόγου Active Directory.

Σε μια διαδικασία εγκατάστασης τακτική υπηρεσία WMI έχει διακοπεί η δέσμη ενεργειών PowerShell "ServiceControl.ps1" στην αρχή της διαδικασίας εγκατάστασης και επανεκκίνηση στο τέλος της διαδικασίας εγκατάστασης ίδια δέσμη ενεργειών. Ωστόσο, στο σενάριο που περιγράφεται στην ενότητα "Συμπτώματα", η δέσμη ενεργειών δεν είναι δυνατό να εκτελέσει επειδή δεν είναι δυνατή η κλήση της υπηρεσίας WMI για να επαληθεύσετε τα δικαιώματα εκτέλεσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
981474Λαμβάνετε μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τον Exchange Server 2010 RU1 1603

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2467565 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbsurveynew kbmt KB2467565 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2467565

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com