Καταγράφεται το Αναγνωριστικό συμβάντος 2168 όταν προσπαθείτε να αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων Exchange DAG σε περιβάλλον Exchange Server 2010 SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2476973 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Δημιουργία ομάδας διαθεσιμότητας βάσης δεδομένων (DAG) που περιέχει δύο ή περισσότερους διακομιστές-μέλη σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1).
  • Ρύθμιση παραμέτρων αναπαραγωγής μεταξύ διακομιστές μελών του DAG.
  • Προσπαθήστε να αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων του Exchange από το DAG.
Σε αυτό το σενάριο, το ακόλουθο συμβάν καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής σε διακομιστές-μέλη:

Όνομα καταγραφής: εφαρμογή
Πηγή: MSExchangeRepl
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 2168
Κατηγορία εργασιών: υπηρεσία
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Περιγραφή:
Αρχείο καταγραφής '<log file=""></log>'για το αντίγραφο της βάσης δεδομένων'<database copy=""></database>"δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση. Σφάλμα: Το αρχείο '<log file=""></log>' δεν ήταν δυνατό να ανοιχτεί. Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο αρχείο τη διαδικασία επειδή χρησιμοποιείται από άλλη διαδικασία.

Επιπλέον, η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενδέχεται να αποτύχει κατά την εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής κλειδωμένο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το αρχείο καταγραφής μετονομάστηκε κατά τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Διαρκεί περισσότερο από 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να συγχρονίσετε το νέο όνομα. Αυτό είναι περισσότερο από το χρόνο που αναμένεται από την υπηρεσία Microsoft Exchange Mailbox η υπηρεσία αναπαραγωγής. Επομένως, το αρχείο καταγραφής εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη όταν εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες διαθεσιμότητα της βάσης δεδομένων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2476973 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbmt KB2476973 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2476973

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com