Η συνάρτηση σύνδεση φακέλους δεν αλλάζει το διακομιστή Exchange προορισμού στον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2489938 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010, το κέλυφος διαχείρισης Exchange (EMS) εξακολουθεί να συνδέεται με τον αρχικό διακομιστή Exchange. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μετά την αλλαγή του διακομιστή Exchange προορισμού το EMS, χρησιμοποιώντας τοΣύνδεση φακέλους η συνάρτηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μπορείτε να ανιχνεύσετε την κίνηση δικτύου για να προσδιορίσετε αν το EMS συνδέεται και πάλι στον αρχικό διακομιστή Exchange.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή δεν είναι δυνατό να εξασφαλιστεί εντολές που εκτελούνται με τον νέο EMS περιόδου λειτουργίας, ακόμη και εάν ηΣύνδεση φακέλουςσυνάρτηση δημιουργεί μια νέα περίοδο λειτουργίας EMS στο διακομιστή Exchange προορισμού. Επομένως, ορισμένες εντολές εξακολουθούν να εκτελούνται στην αρχική περίοδο λειτουργίας EMS.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2579150 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για το Exchange Server 2010 Service Pack 1
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρουσιάζει μια -AllowClobber Μεταβείτε στο φάκελο Σύνδεση φακέλους η συνάρτηση. Το EMS συνδέεται με τον νέο διακομιστή Exchange προορισμού με επιτυχία χρησιμοποιώντας αυτόν το διακόπτη.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε το ζήτημα, ανοίξτε το EMS, εκτελώντας μια πλήρη γραμμή εντολών κάθε φορά. Ακολουθεί ένα παράδειγμα μιας πλήρους γραμμής εντολών.

Ανοίξτε μια γραμμή εντολών και πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe - noexit-εντολή ".»C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\bin\RemoteExchange.ps1» · Σύνδεση φακέλους <target server=""></target>"
ΣΗΜΕΙΩΣΗ<target server=""></target> είναι η κράτηση θέσης για το όνομα του διακομιστή προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία EMS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2489938 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2489938 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2489938

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com