ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Εμφανίζεται εσφαλμένα ένα παράθυρο διαλόγου σύνδεσης όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τοποθεσία Web του SQL Server 2008 R2 Reporting Services έκθεση Manager

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2494447 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα Microsoft SQL Server 2008 R2 ως ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 R2 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους του Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2) σε έναν υπολογιστή που φιλοξενεί επίσης Internet Information Services (IIS).
  • Προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τουΔιαχείριση αναφορώνσελίδα χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL:
    http://<server name=""></server>/Reports
    Σημείωση <server name=""></server>είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το όνομα του υπολογιστή που φιλοξενεί υπηρεσίες αναφοράς.
Σε αυτό το σενάριο, εμφανίζεται εσφαλμένα ένα παράθυρο διαλόγου σύνδεσης.

Επιπλέον, ενδέχεται να αποτύχει μια προσπάθεια σύνδεσης και ενδέχεται να μην ανοίξει την τοποθεσία Web εάν δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης στην τοποθεσία Web των υπηρεσιών IIS.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τοΔιαχείριση αναφορώνσελίδα αναφέρεται εσφαλμένα σε /images/blank.gif που δεν γίνεται από SSRS 2008 R2 και που γίνεται από τις υπηρεσίες IIS.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

SQL Server 2008 R2

Η ενημέρωση κώδικα για το ζήτημα αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 6. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2008 R2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2489376Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 6 για τον SQL Server 2008 R2
ΣημείωσηΕπειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 R2 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
981356Ο SQL Server 2008 R2 δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008 R2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2494447 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew kbmt KB2494447 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2494447

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com