ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Κρυφό κείμενο πλαίσιο εμφανίζεται μια τιμή που αναφέρεται στην κεφαλίδα Tablix μόνο στην πρώτη σελίδα όταν εξάγετε μια έκθεση σε οποιαδήποτε μορφή απόδοσης σκληρού αλλαγή σελίδας στο SQL Server 2008 R2 Reporting Services

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2494517 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε έναν υπολογιστή με Microsoft SQL Server 2008 R2 Business ευφυΐα ανάπτυξη Studio (Προσφορές) εγκατεστημένο.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Προσφορές για να δημιουργήσετε μια έκθεση.
  • Μπορείτε να προσθέσετε μια περιοχή δεδομένων Tablix στο σώμα της έκθεσης.
  • Ορίστε την τιμή της ιδιότητας ΚΡΥΦΌ σε TRUE για ένα πλαίσιο κειμένου στην κεφαλίδα Tablix. Αυτό το πλαίσιο κειμένου είναι επίσης γνωστή ως ένα πλαίσιο κρυφό κείμενο.
  • Μπορείτε να αναφέρετε την τιμή στο πλαίσιο κειμένου κρυφό από το ReportItems συλλογή στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο.
  • Προεπισκόπηση της έκθεσης και στη συνέχεια να το εξαγάγετε σε οποιαδήποτε μορφή απόδοσης σκληρού αλλαγή σελίδας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξαγάγετε την έκθεση σε μορφή PDF ή TIFF μορφοποιημένο αρχείο.

Σε αυτό το σενάριο, η τιμή πλαίσιο κρυφό κείμενο στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο εμφανίζεται μόνο στην πρώτη σελίδα της έκθεσης έχουν εξαχθεί. Αναμενόταν η τιμή αυτή εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες της έκθεσης έχουν εξαχθεί.

Σημείωση Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται μετά την ανάπτυξη της έκθεσης στο διακομιστή εκτύπωσης και στη συνέχεια να το εξαγάγετε σε οποιαδήποτε μορφή απόδοσης σκληρού αλλαγής σελίδας χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση αναφορών, ένα API Webservice ή μια παρόμοια μέθοδο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι τιμές κρυφά στοιχεία εσφαλμένα απενεργοποιημένο όταν γίνεται επεξεργασία κρυφά στοιχεία σε διαδοχικές σελίδες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες υπηρεσίας Service pack για SQL Server 2008 R2

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για SQL Server 2008 R2. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2527041 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack για SQL Server 2008 R2

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".
Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε αρχικά στο SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 για τον SQL Server 2008 R2.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσφορές, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
Εισαγωγή επαγγελματικών ευφυΐα Development Studio
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή δεδομένων Tablix, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
Κατανόηση της περιοχής δεδομένων Tablix
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2494517 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbprb kbsurveynew kbmt KB2494517 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2494517

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com