Μια κλήση σας αποσυνδεθεί κατά τη μεταφορά της κλήσης από attendant κύριο αυτόματης μια αυτόματη attendant που έχει ρυθμιστεί σε περιβάλλον Exchange Server 2010 διαφορετική γλώσσα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2506998 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε δύο ή περισσότερα πακέτα γλωσσών Messaging ενοποιημένο (UM) σε ένα διακομιστή Microsoft Exchange Server 2010 UM.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κύριο αυτόματης attendant και, στη συνέχεια, δημιουργία και ρύθμιση παραμέτρων άλλων αυτόματης attendants που υποστηρίζουν άλλες γλώσσες.
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε attendant κύριο αυτόματης να έχουν κατάλληλη κλειδιού αντιστοιχίσεις πρόσβασης άλλων αυτόματης attendants.
  • Attendant κύριο αυτόματης λαμβάνει εισερχόμενη κλήση. Στη συνέχεια, ο καλών πατήσει ένα πλήκτρο για να μεταφέρετε ένα attendant αυτόματη κλήση με διαφορετική γλώσσα έχει ρυθμιστεί.
Σε αυτό το σενάριο, ο καλών ακούει μήνυμα σφάλματος στην επιλεγμένη γλώσσα και αποσύνδεση της κλήσης. Επιπλέον, διακόπτεται η διαδικασία εργασίας UM (UMWorkerProcess.exe).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο μηχανισμός αναγνώρισης ομιλίας της γλώσσας δεν αλλάζει.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με attendants UM αυτόματη, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες για UM αυτόματης attendants
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων καταχωρήσεις αντιστοίχισης κλειδιού σε μια UM αυτόματη attendant, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2506998 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbmt KB2506998 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2506998

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com