ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Κατά την εγκατάσταση UAG, TMG εγκαθιστά πρώτα και, στη συνέχεια, διακόπτεται η λειτουργία του διακομιστή με έναν κωδικό σφάλματος διακοπής: "driver_irql_not_less_or_equal"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2512719 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την εγκατάσταση του Microsoft Forefront ενοποιημένης πρόσβασης πύλη (UAG), Διαχείριση πύλη 2010 (TMG) του Microsoft Forefront απειλή έχει εγκατασταθεί πρώτα. Στο τέλος της εγκατάστασης TMG, φορτώνεται το πρόγραμμα οδήγησης Fweng.sys και ξεκίνησε. Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα οδήγησης, ο διακομιστής διακόπτεται με τον ακόλουθο κωδικό σφάλματος διακοπής:
Αναφορά σε fweng.sys DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου προωθεί ένα μηδενικό μέγεθος πακέτου Fweng.sys.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2517957 Λογισμικό συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 1 4 για το Forefront διαχείρισης απειλή πύλη (TMG) 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2512719 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
    • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2512719 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2512719

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com