ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μερική περιεχόμενο ενδέχεται να αποσταλεί σε έναν υπολογιστή-πελάτη όταν είναι ενεργοποιημένη η επιθεώρηση κακόβουλης λειτουργίας σε ένα περιβάλλον Forefront απειλή Management Gateway 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Κλείσιμο Κλείσιμο
Αναγν. άρθρου: 2527291 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο σε περιβάλλον Microsoft Forefront απειλή διαχείρισης πύλη (TMG) 2010:
  • Έχετε ένα εξερχόμενα διακομιστή μεσολάβησης web που έχει ενεργοποιημένη επιθεώρησης κακόβουλης λειτουργίας.
  • Ο διακομιστής μεσολάβησης λαμβάνει ένα αντικείμενο HTML αίτηση προγράμματος-πελάτη από ένα διακομιστή web αργή.
  • TMG χρησιμοποιεί την τυπική μέθοδο παράδοσης trickling να παραδώσει το αντικείμενο επιθεώρηση του υπολογιστή-πελάτη.
Σε αυτό το σενάριο, το πρόγραμμα-πελάτη ενδέχεται να λάβετε περιεχόμενο μερική από TMG. Για παράδειγμα, εάν η αίτηση του πελάτη ήταν για μια εικόνα όπως GIF ή JPEG, το πρόγραμμα-πελάτη ενδέχεται να λάβετε μόνο το πρώτο μισό της εικόνας. Εάν Ελήφθη αίτηση πελάτη χρησιμοποιώντας JavaScript ή με χρήση ενός αρχείου επικαλυπτόμενων φύλλων στυλ, η απόδοση του υπολογιστή-πελάτη ενδέχεται να καταστραφεί ή θα μορφοποιήθηκε λανθασμένα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας προβλήματος στη μέθοδο παράδοσης περιεχομένου TMG όταν διαχειρίζεται περιεχόμενο από ένα διακομιστή web εξωτερικών που έχει αργή εύρους ζώνης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2517957 Λογισμικό συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 1 4 για το Forefront διαχείρισης απειλή πύλη (TMG) 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο παράδοσης επιθεώρησης κακόβουλου λογισμικού, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2527291 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
    • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbqfe kbfix kbmt KB2527291 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2527291

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com