Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server Compact 3.5 SP2 για να προσθέσετε υποστήριξη για λειτουργίες αναπαραγωγής που χρησιμοποιούν SQL Server "Denali"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2527494
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση που αφορά το Microsoft SQL Server Compact 3.5 Service Pack 2 (SP2) και προσθέτει υποστήριξη για λειτουργίες αναπαραγωγής που χρησιμοποιούν SQL Server "Denali."

Περισσότερες πληροφορίες

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερωμένων εκδόσεων 6 για SQL Server Compact 3.5 Service Pack 2.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 6 για συμπύκνωση 3.5 SQL Server SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2628887 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 6 για SQL Server Compact 3.5 Service Pack 2

Σημειώσεις
  • Συμπαγής 3.5 SQL Server SP2 υποστηρίζει αναπαραγωγή και λειτουργίες RDA που χρησιμοποιούν SQL Server 2005, SQL Server 2008 ή SQL Server 2008 R2.
  • Συμπαγής 3.5 SQL Server SP2 είναι διαθέσιμη για επιτραπέζιους υπολογιστές και συσκευές.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, προστίθενται οι ακόλουθες δυνατότητες Compact 3.5 SQL Server SP2:
  • Υποστηρίζονται οι λειτουργίες αναπαραγωγής και RDA που χρησιμοποιούν SQL Server "Denali".
  • SQL Server Compact στο ενσωματωμένο 7.0 CE των Windows υποστηρίζει τα νέα εργαλεία διακομιστή αυτόματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2527494 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2527494 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2527494

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com