Εμφανίζεται το μήνυμα "Lync δεν είναι δυνατό να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής είναι αξιόπιστος για το σύμβολο σε διεύθυνση." κατά την είσοδό στο Lync 2010 από τον έλεγχο ταυτότητας με την ηλεκτρονική Lync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2531068 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να εισέλθετε στο Microsoft Lync 2010 από τον έλεγχο ταυτότητας στην υπηρεσία Microsoft Lync Online, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα σε ένα παράθυρο διαλόγου αξιοπιστίας πιστοποιητικών:
Lync επιχειρεί να συνδεθεί:

Η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού διεύθυνση

Lync δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι ο διακομιστής δεν είναι αξιόπιστος για τη διεύθυνση εισόδου. Σύνδεση παρόλα αυτά;
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2637510

Αυτό το πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται κατά τη σύνδεση ή μετά την είσοδό σας στο.

Αιτία

Αυτό το παράθυρο διαλόγου είναι ένα πλαίσιο "Διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας". Εμφανίζεται όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή που είναι άγνωστη Lync. Lync πρέπει να έχει την άδειά σας για να επαληθεύσετε εάν θα εμπιστευτείτε αυτόν το διακομιστή. Για παράδειγμα, στην προηγούμενη οθόνη βολή, domainName.contoso.com είναι άγνωστο διακομιστή.

Ενδέχεται να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου στα ακόλουθα σενάρια:
 • Κατά τη σύνδεση για να συνδεθείτε με το διακομιστή Lync Lync

  Αυτό σημαίνει ότι το όνομα του διακομιστή Lync που προσπαθείτε να συνδεθείτε δεν είναι αξιόπιστο ακόμα. Επομένως, Lync ζητά επιβεβαίωση από εσάς.
 • Αφού εισέλθετε σε Lync για να συνδεθείτε στο διακομιστή Exchange

  Αφού εισέλθετε, Lync θα προσπαθεί να συνδεθεί με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Exchange Server. Αυτή η σύνδεση απαιτείται για να σας προσφέρει εμπλουτισμένες δυνατότητες Lync. Εάν σας Lync είσοδος διεύθυνση διαφέρει από τη διεύθυνση Exchange, εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου που περιέχει τη γραμμή εντολών. Διαφορετικά, δεν εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια δυνατότητα ασφαλείας και δεν είναι ένα πρόβλημα ή ένα ζήτημα. Lync δεν θα συνδεθούν σε οποιονδήποτε διακομιστή άγνωστο μέχρι να επιβεβαιώσετε ότι είναι αξιόπιστος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σας συνιστούμε να επαληθεύσετε το όνομα τομέα που εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου για να βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστου διακομιστή που θέλετε να συνδεθείτε. Αφού αποφασίσετε να εμπιστευτείτε το διακομιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Πάντα αξιόπιστο αυτόν το διακομιστή, δεν εμφανιστεί ξανά αυτό πλαίσιο ελέγχου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
Αφού εκτελέσετε αυτά τα βήματα, το παράθυρο διαλόγου δεν εμφανίζεται πλέον όταν συνδέεστε στο διακομιστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Σημαντικό Αυτή η ενότητα περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση του πλαισίου διαλόγου, μπορείτε να επεξεργαστείτε την ακόλουθη τιμή μητρώου REG_SZ:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
Για να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο για έναν υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε διπλό κλικ στην τιμή egistry TrustModelData:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
 3. Προσθέστε το πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN) του υπολογιστή που βασίζεται σε διακομιστή που εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας για τα υπάρχοντα δεδομένα τιμής που αναφέρεται στην τιμή μητρώου TrustModelData.
Σημαντικό Τα δεδομένα τιμής για την τιμή μητρώου TrustModelData είναι γνωστή ως πληροφορίες διεύθυνσης εγγραφή (AOR). Μια καταχώρηση AOR έχει τη μορφή της ένα πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN). Ξεχωριστές καταχωρήσεις AOR θα εμφανιστούν σε μια λίστα οριοθετημένη με κόμματα που σχηματίζουν τα δεδομένα τιμής για την τιμή μητρώου TrustModelData. Για παράδειγμα: contoso.com, adatum.com, server01.fourthcoffeee.com. Όλες οι πρόσθετες καταχωρήσεις AOR πρέπει να υπάρχει ένα κόμμα πριν προστεθεί στη λίστα.

ΣημείωσηΕάν η διεύθυνση διακομιστή τομέα γραμματοκιβωτίου Exchange του χρήστη διαφέρει από τη διεύθυνση Lync είσοδος τομέα του διακομιστή, το πλαίσιο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας ενδέχεται να εμφανιστεί μετά τη σύνδεση του χρήστη. Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν τη διαδικασία για να προσαρτήσετε τα δεδομένα τιμής της τιμής μητρώου TrustModelData τη διεύθυνση του διακομιστή Exchange mailbox τομέα.

Δεν υπάρχουν Windows Active Direcrory ομάδα πολιτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της τιμής μητρώου Lync 2010 TrustModelData. Πολιτική ομάδας για την τιμή μητρώου Lync 2010 TrustModelData μπορεί να γίνεται με επεξεργασία του μητρώου με μη αυτόματο τρόπο στον υπολογιστή που βασίζεται σε υπολογιστή-πελάτη των Windows ή αυτοματοποιημένη επεξεργασία του μητρώου που γίνεται καθολικά στο δίκτυο για τους υπολογιστές που βασίζονται σε υπολογιστή-πελάτη Windows. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για να ενημερώσετε αυτές τις θέσεις στο μητρώο:
 • HKEY_CURRENT_USER\Policies\Microsoft\Communicator
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\Policies\Microsoft\Communicator

Αναφορές

Lync προσδιορίζει άγνωστο διακομιστών και τομέων, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού Lync. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού Lync, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Κατανόηση η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2531068 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises
 • Microsoft Office 365 for small businesses
 • Microsoft Lync 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter vkbportal231 vkbportal237 vkbportal230 vkbportal107 o365 kbmt KB2531068 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2531068

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com