Εμφανίζεται το μήνυμα "Lync δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι ο διακομιστής δεν είναι αξιόπιστος για σας είσοδος διεύθυνση." κατά την είσοδό Lync 2010 από τον έλεγχο ταυτότητας στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2531068 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εισέρχεστε στο Microsoft Lync 2010 από τον έλεγχο ταυτότητας στην υπηρεσία Microsoft Lync Online, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα σε ένα παράθυρο διαλόγου πιστοποιητικό αξιοπιστίας:
Lync προσπαθεί να συνδεθεί με:

Διεύθυνση υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού

Lync δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι ο διακομιστής δεν είναι αξιόπιστος για τη διεύθυνση εισόδου. Σύνδεση παρόλα αυτά;
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Ένα στιγμιότυπο οθόνης του του Lync - σύμβολο στο πλαίσιο διαλόγου, εμφανίζοντας το μήνυμα λάθους

Αυτό το πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται κατά τη σύνδεση ή Αφού εισέλθετε.

Αιτία

Αυτό το πλαίσιο διαλόγου είναι ένα πλαίσιο "Διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας". Εμφανίζεται όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή που είναι άγνωστο Lync. Lync πρέπει να έχει την άδειά σας για να επιβεβαιώσετε αν θα εμπιστεύεστε αυτόν το διακομιστή. Για παράδειγμα, στην προηγούμενη οθόνη φωτογραφία, domainName.contoso.com είναι άγνωστο διακομιστή.

Το παράθυρο διαλόγου ενδέχεται να εμφανιστεί στα ακόλουθα σενάρια:
 • Κατά τη σύνδεση σε Lync για να συνδεθείτε με το διακομιστή Lync

  Αυτό σημαίνει ότι το όνομα του διακομιστή Lync που προσπαθείτε να συνδεθείτε δεν είναι αξιόπιστο ακόμα. Επομένως, Lync ζητά επιβεβαίωση από εσάς.
 • Αφού εισέλθετε σε Lync για να συνδεθείτε στο διακομιστή Exchange

  Αφού εισέλθετε, Lync προσπαθεί να συνδεθεί με το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Exchange Server. Αυτή η σύνδεση απαιτείται για να σας προσφέρει εμπλουτισμένες δυνατότητες Lync. Εάν η διεύθυνση εισόδου του Lync διαφέρει από τη διεύθυνση Exchange, εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου με το μήνυμα. Διαφορετικά, δεν εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου.
Έχετε υπόψη ότι αυτό είναι μια δυνατότητα ασφαλείας και δεν είναι ένα ζήτημα ή πρόβλημα. Lync δεν θα συνδεθούν σε οποιονδήποτε διακομιστή Άγνωστος μέχρι να επιβεβαιώσετε ότι είναι αξιόπιστος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Συνιστάται να επαληθεύσετε το όνομα τομέα που εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου, για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενός αξιόπιστου διακομιστή που θέλετε να συνδεθείτε. Αφού αποφασίσετε να εμπιστευτείτε το διακομιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πάντα εμπιστεύεστε αυτόν το διακομιστή, να μην εμφανιστεί ξανά αυτό πλαίσιο ελέγχου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση.
Αφού εκτελέσετε αυτά τα βήματα, το παράθυρο διαλόγου δεν εμφανίζεται πλέον όταν συνδέεστε με το διακομιστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Σημαντικό Αυτή η ενότητα περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν τροποποιήσετε το μητρώο λανθασμένα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση του πλαισίου διαλόγου, μπορείτε να επεξεργαστείτε την ακόλουθη τιμή μητρώου REG_SZ:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
Για να το κάνετε αυτό με μη αυτόματο τρόπο για έναν υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην τιμή egistry TrustModelData:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
 3. Προσθέστε το πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN) του υπολογιστή με βάση το διακομιστή που εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας για τα υπάρχοντα δεδομένα τιμής που αναφέρεται στην τιμή μητρώου TrustModelData.
Σημαντικό Τα δεδομένα τιμής της τιμής μητρώου TrustModelData είναι γνωστή ως πληροφορίες διεύθυνσης εγγραφή (AOR). Μια καταχώρηση AOR είναι με τη μορφή της ένα πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN). Ξεχωριστές καταχωρήσεις AOR παρατίθενται σε μια λίστα οριοθετημένη με κόμματα που σχηματίζουν τα δεδομένα τιμής για την τιμή μητρώου TrustModelData. Για παράδειγμα: contoso.com, adatum.com, server01.fourthcoffeee.com. Όλες οι πρόσθετες εγγραφές AOR πρέπει να υπάρχει ένα κόμμα πριν από την προσθήκη τους στη λίστα.

ΣημείωσηΕάν η διεύθυνση διακομιστή γραμματοκιβωτίου Exchange του χρήστη τομέα διαφέρει από τη διεύθυνση του διακομιστή Lync είσοδος τομέα, το πλαίσιο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας ενδέχεται να εμφανιστεί μετά τη σύνδεση του χρήστη. Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν τη διαδικασία για να προσαρτήσετε τα δεδομένα τιμής της τιμής μητρώου TrustModelData τη διεύθυνση του διακομιστή Exchange γραμματοκιβωτίου τομέα.

Υπάρχουν Windows Active Direcrory ομάδας πολιτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της τιμής μητρώου Lync 2010 TrustModelData. Πολιτική ομάδας για την τιμή μητρώου Lync 2010 TrustModelData μπορεί να γίνει διαχείριση μέσω επεξεργασίας του μητρώου με μη αυτόματο τρόπο στον υπολογιστή-πελάτη των Windows ή αυτόματης επεξεργασιών του μητρώου που γίνεται καθολικά στο δίκτυο με τους υπολογιστές σε υπολογιστές-πελάτες των Windows. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για να ενημερώσετε αυτές τις θέσεις στο μητρώο:
 • HKEY_CURRENT_USER\Policies\Microsoft\Communicator
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\Policies\Microsoft\Communicator

Αναφορές

Lync προσδιορίζει άγνωστο διακομιστών και τομέων, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού του Lync. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού του Lync, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Κατανόηση την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2531068 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync 2010
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter vkbportal231 vkbportal237 kbgraphic o365e o365p o365a o365m o365022013 o365 kbmt KB2531068 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2531068

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com