Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση ότι αυξάνει τον μέγιστο αριθμό επιτρέπεται άκρο διακομιστές σε έναν πίνακα του Office Communications Server 2007 R2 άκρο Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2544768 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια βελτίωση στο Microsoft Office Communications Server 2007 R2. Από προεπιλογή, μόνο 10 διακομιστές άκρο επιτρέπονται σε έναν πίνακα διακομιστή άκρο στο Office Communications Server 2007 R2. Ο αριθμός των εισερχόμενων συνδέσεων που μπορεί να δεχτεί μια πλευρά διακομιστή από ένα μεμονωμένο αυτή στα ομόσπονδα συνεργάτη είναι 80.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΚάθε πλευρά διακομιστή μπορεί να έχει έως 8 εξερχόμενες συνδέσεις.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2549046 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για τον Office Communications Server 2007 R2: Ιουνίου, 2011

Περισσότερες πληροφορίες

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, αυξάνει τον μέγιστο αριθμό διακομιστών άκρο σε έναν πίνακα διακομιστή άκρη έως 256. Επομένως, ο αριθμός των εισερχόμενων συνδέσεων που μπορεί να δεχτεί μια πλευρά διακομιστή από ένα μεμονωμένο αυτή στα ομόσπονδα συνεργάτη είναι 2048.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2544768 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2544768 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2544768

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com