Περιγραφή του SP2 για το ΚΕΚ 2008 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2565784
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Βελτιώνει τις επιδόσεις και τη σταθερότητα, με βάση το ΚΕΚ Pack 2008 R2 συμπλεγμάτων Microsoft ΚΕΚ Pack 2008 R2 Service Pack 2 (SP2) και προσθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες:

Η ενοποίηση των Windows Azure
 • Προσθήκη Windows Azure εικονική μηχανή ρόλους στο σύμπλεγμα. Όπως Microsoft ΚΕΚ Pack 2008 R2 Service Pack 1 (SP1), εισήγαγε τη δυνατότητα να προσθέσετε εργαζόμενος Azure κόμβους του συμπλέγματος, SP2 προσφέρει τη δυνατότητα για να προσθέσετε κόμβους Azure εικονική μηχανή. Azure κόμβους εικονική μηχανή υποστηρίζει ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών και χρόνους εκτέλεσης από κόμβους εργαζόμενος Azure. Για παράδειγμα, εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη διάρκεια εκτέλεσης ή σύνθετη εγκατάσταση είναι μεγάλα, έχουν πολλές εξαρτήσεις ή απαιτούν μη αυτόματη επικοινωνίας στην εγκατάσταση ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για τους κόμβους του εργαζομένου. Με εικονική μηχανή Azure κόμβους, μπορείτε να Δόμηση ενός εικονικού σκληρού δίσκου (VHD) που περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σύστημα και να εγκαταστήσετε εφαρμογές, αποθηκεύστε το σύννεφο VHD και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον VHD για την ανάπτυξη Azure εικονική μηχανή κόμβων στο σύμπλεγμα.
 • Εργασίες εκτελούνται μήνυμα διέρχεται διασύνδεσης (MPI) στον κόμβο Azure. SP2 περιλαμβάνει υποστήριξη για την εκτέλεση εργασιών MPI σε Azure κόμβους. Αυτό σας επιτρέπει να παροχή υπολογιστικών πόρων στη ζήτηση για MPI εργασίες. Οι δυνατότητες MPI εγκαθίστανται στον εργαζόμενο και εικονική μηχανή Azure κόμβους.
 • Βιβλίο εργασίας του Excel που εκτελείται μείωση φόρτου εργασίες στους κόμβους Azure.Όπως SP1 εισήγαγε τη δυνατότητα εκτέλεσης οριζόμενη από το χρήστη συνάρτηση μείωση φόρτου έργα Azure κόμβους, SP2 προσφέρει τη δυνατότητα για να εκτελέσετε εργασίες μείωσης φόρτου βιβλίου εργασίας για το Excel σε Azure κόμβους. Αυτό σάς παροχή computing πόρους στη ζήτηση για εργασίες στο Excel. Το ΚΕΚ υπηρεσίες για τις δυνατότητες του Excel για τη συνάρτηση οριζόμενη από το χρήστη και μείωση φόρτου βιβλίο εργασίας περιλαμβάνονται στο Azure κόμβους που αναπτύσσετε ως κόμβοι εικονική μηχανή. Μείωση φόρτου του βιβλίου εργασίας δεν υποστηρίζεται σε Azure κόμβους που αναπτύσσετε ως εργαζόμενος κόμβους.
 • Αυτόματη εκτέλεση δεσμών ενεργειών ρύθμισης παραμέτρων στους νέους κόμβους Azure.Στο SP2, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δέσμη ενεργειών που περιλαμβάνει εντολές ρύθμισης παραμέτρων που θέλετε να εκτελέσετε σε νέο κόμβο Azure εμφανίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε εντολές για να δημιουργήσετε εξαιρέσεις τείχους προστασίας για εφαρμογές, ορίσετε μεταβλητές περιβάλλοντος, δημιουργία κοινόχρηστων φακέλων ή εκτέλεση προγραμμάτων εγκατάστασης. Αποστολή της δέσμης ενεργειών αποθήκευσης Azure και, στη συνέχεια, καθορίστε το όνομα της δέσμης ενεργειών στο πρότυπο Azure κόμβου. Η δέσμη ενεργειών εκτελείται αυτόματα ως μέρος της διαδικασίας προετοιμασίας, τόσο κατά την ανάπτυξη ενός συνόλου κόμβων Azure και όταν ένας κόμβος reprovisioned αυτόματα από το σύστημα Azure των Windows. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε ένα υποσύνολο των κόμβων σε μια ανάπτυξη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα προσαρμοσμένη κόμβο για να καθορίσετε το υποσύνολο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη μεταβλητή περιβάλλοντος % HPC_NODE_GROUPS % στη δέσμη ενεργειών για να ελέγξετε για συμπερίληψη της ομάδας πριν να εκτελέσετε την εντολή.
 • Azure κόμβους σύνδεση με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Στο SP2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας για να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε Azure κόμβους που προστίθενται στο σύμπλεγμα ΚΕΚ. Ως με κόμβους σε εγκαταστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε έναν ή περισσότερους κόμβους στη διαχείριση συμπλεγμάτων ΚΕΚ και κάντε κλικ στο κουμπί " Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας " στο παράθυρο "Ενέργειες" για να ξεκινήσετε μια σύνδεση με τους κόμβους. Από προεπιλογή, αυτή η ενέργεια είναι διαθέσιμη με ρόλους Azure εικονική μηχανή και μπορεί να ενεργοποιηθεί για Azure εργαζόμενος ρόλους εάν απομακρυσμένης πρόσβασης διαπιστευτήρια στο πρότυπο κόμβο.
 • Ενεργοποίηση Azure σύνδεση σε κόμβους Azure.Στο SP2, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Azure σύνδεση με το Azure κόμβους. Με την Azure σύνδεση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση μεταξύ Azure κόμβων και τελικά σημεία σε εγκαταστάσεις που έχουν εγκατεστημένο τον παράγοντα σύνδεση Azure. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην παροχή πρόσβασης από Azure κόμβους σε κοινόχρηστα στοιχεία αρχείων UNC και άδεια διακομιστές σε-εγκαταστάσεις. Για την έκδοση Beta, μια περιορισμένη προεπισκόπηση αυτής της δυνατότητας είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για να εγκαταστήσετε τον παράγοντα σύνδεση Azure σε σας Azure κόμβους και να συσχετίσετε Azure κόμβους με μια ομάδα στην υπόθεση μέσω της πύλης Azure για να πειραματιστείτε με αυτήν τη δυνατότητα.
 • Νέες δοκιμές διάγνωσης για κόμβους Azure. SP2 περιλαμβάνει τρεις νέες δοκιμές διάγνωσης στην οικογένεια Windows Azure δοκιμής. Η δοκιμή θύρες τείχους προστασίας του Windows Azure επαληθεύει τη σύνδεση μεταξύ της κεφαλίδας κόμβο και Azure των Windows. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτόν τον έλεγχο πριν από την ανάπτυξη Azure κόμβους, για να βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε υπάρχουσα τείχος προστασίας είναι ρυθμισμένο για ανάπτυξη, το χρονοδιάγραμμα και μεσίτη επικοινωνίας μεταξύ της κεφαλής κόμβο και Azure των Windows. Η δοκιμή σύνδεσης του Windows Azure υπηρεσίες επαληθεύει ότι οι υπηρεσίες που εκτελούνται στον κόμβο κεφαλής να συνδεθείτε με Windows Azure χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες συνδρομής και τα πιστοποιητικά που καθορίζονται σε ένα πρότυπο Azure κόμβου. Η παράμετρος δοκιμή προτύπου σάς επιτρέπει να καθορίσετε ποιο πρότυπο κόμβο για να ελέγξετε. Δοκιμή του Windows Azure MPI επικοινωνίας εκτελεί μια απλή δοκιμή ping-pong MPI μεταξύ ζευγών Azure κόμβους, για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί MPI επικοινωνίας.
Εργασία, Προγραμματισμός

Οι ακόλουθες δυνατότητες είναι νέα στον προγραμματισμό της εργασίας:
 • Διασφαλιστεί η πληροφορική πόρους για διάφορες ομάδες χρηστών.Στο SP2, μπορείτε να ρυθμίσετε την υπηρεσία χρονοδιαγράμματος εργασίας ΚΕΚ για να δεσμεύσετε πόρους με βάση χώρους συγκέντρωσης πόρων. Χώρους συγκέντρωσης πόρων θα σας βοηθήσει να καθορίσετε ποιο ποσοστό του πυρήνες συμπλέγματος πρέπει να εξασφαλίζεται για ειδικές ομάδες χρηστών ή τους τύπους εργασιών. Εάν μια ομάδα χρηστών δεν χρησιμοποιεί όλα τα δοκίμια εγγυημένη, οι πυρήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλες ομάδες. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρότυπα έργων για να συσχετίσετε μια ομάδα χρηστών με έναν συγκεντρωτικό χώρο πόρων. Εργασίες που χρησιμοποιούν το πρότυπο έργων συλλογικά να διασφαλίζεται η αναλογία του συμπλέγματος πυρήνες που έχουν οριστεί για το χώρο συγκέντρωσης πόρων, και θα προγραμματιστεί εντός του χώρου συγκέντρωσης σε προτεραιότητα εργασίας, υποβολή χρόνου και λειτουργία προγραμματισμού (σε ουρά ή εξισορρόπηση). Προγραμματισμός χώρου συγκέντρωσης πόρων λειτουργεί καλύτερα σε συμπλέγματα με ομοιογενή πόρους. Μπορείτε να συγκρίνετε το πραγματικό και εγγυημένη εκχωρήσεις για κάθε χώρο συγκέντρωσης πόρων, με την αναφορά χρήσης χώρου συγκέντρωσης σε γραφήματα και διαγνωστικά.
 • Ενεργοποιήσετε ή να απαιτήσετε από τους χρήστες να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Απαλή καρτέλα, κατά την υποβολή εργασιών στο σύμπλεγμα. Στο SP2, μπορείτε να ενεργοποιήσετε Απαλή καρτέλα ελέγχου ταυτότητας στο σύμπλεγμα που θα επιτρέπουν στους χρήστες έξυπνη κάρτα για να εκτελέσετε εργασίες. Για να ορίσετε αυτό, πρέπει να εργάζεστε με τον έλεγχο ταυτότητας πιστοποιητικού σας ή το διαχειριστή υποδομής δημόσιων κλειδιών (PKI) για να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε ένα πρότυπο πιστοποιητικού που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη δημιουργία μια Απαλή καρτέλα για το σύμπλεγμα. Το πρότυπο πιστοποιητικού για το ιδιωτικό κλειδί για να εξαχθούν και επίσης να διαθέτουν μια συσχετισμένη λίστα ελέγχου πρόσβασης που ορίζει που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρότυπο πιστοποιητικού. Μπορείτε να καθορίσετε το όνομα του προτύπου στην ιδιότητα HpcSoftCardTemplate συμπλέγματος (ορισμός ιδιοτήτων συμπλέγματος χρησιμοποιώντας το cluscfg setparams ή hpcClusterProperty σύνολο). Όταν οι χρήστες θέλουν να αποκτούν πρόσβαση στο σύμπλεγμα, ενδέχεται να δημιουργήσουν μια πιστοποίηση μαλακό κάρτα που βασίζεται σε αυτό το πρότυπο εκτελείται createcert hpccred ή δημιουργία HpcSoftcard. Από προεπιλογή, η ιδιότητα του συμπλέγματος HpcSoftCard έχει οριστείΑπενεργοποιημένη. Εάν θέλετε οι χρήστες να χρησιμοποιούν πάντα Απαλή καρτέλα ελέγχου ταυτότητας, ορίστε την ιδιότητα για να Απαιτείται. Εάν θέλετε οι χρήστες να επιλέγουν μεταξύ έναν κωδικό πρόσβασης και ένα μαλακό κάρτα για να συνδεθείτε, ορίστε την ιδιότητα για ναΕπιτρέπεται.
 • Υποβολή εργασιών στο σύμπλεγμα από μια πύλη web. Στο SP2, ένας διαχειριστής συμπλέγματος να εγκαταστήσετε την οικογένεια προγραμμάτων ΚΕΚ Web υπηρεσίες για να ορίσετε μια πύλη web που επιτρέπει στους χρήστες του συμπλέγματος να υποβάλουν και να παρακολουθείτε εργασίες χωρίς να εγκαταστήσετε τα βοηθητικά προγράμματα του προγράμματος-πελάτη ΚΕΚ Pack. Ένας διαχειριστής συμπλέγματος να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε σελίδες υποβολή εργασίας στην πύλη. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να παρέχετε προεπιλεγμένες τιμές για συγκεκριμένη εφαρμογή γραμμές εντολών και παραμέτρων. Εφαρμογή εντολή πληροφορίες μπορεί να οριστεί και αποθηκευτεί ως μια εφαρμογή προφίλ και μπορούν στη συνέχεια να συσχετιστούν με μία ή περισσότερες σελίδες υποβολή εργασίας. Κατά την εκκίνηση της πύλης, περιλαμβάνει αυτόματα μια σελίδα υποβολής που είναι βασισμένο στο προεπιλεγμένο πρότυπο έργου.
 • Να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία web HTTP να υποβάλλουν εργασίες σε πλατφόρμες ή σε άλλους τομείς. SP2 παρέχει πρόσβαση σε το ΚΕΚ εργασία χρονοδιάγραμμα υπηρεσίας που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία web HTTP που βασίζεται στο μοντέλο παραστάσεως· κατάσταση μεταφοράς (ΥΠΌΛΟΙΠΟ). Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα-πελάτη, χρήστες να καθορίζουν, υποβολή, τροποποίηση, λίστα, προβάλετε, προσθέσετε εκ νέου και ακυρώσετε εργασίες από άλλες γλώσσες προγραμματισμού και τα λειτουργικά συστήματα. Το πλήρες φάσμα επιλογών περιγραφή εργασίας είναι διαθέσιμη μέσω αυτής της υπηρεσίας. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό εξαρτήσεις εργασιών. Η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο τις δυνατότητες του Service Pack ΚΕΚ web και μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το HpcWebFeatures.msi. Ένα πρόγραμμα-πελάτης παράδειγμα περιλαμβάνεται στα δείγματα κώδικα SDK για το SP2.
 • Καθορίσετε διαφορετικά φίλτρα υποβολή ή την ενεργοποίηση για διαφορετικούς τύπους έργων. Στο SP2, μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά προσαρμοσμένα φίλτρα στο σύμπλεγμα και χρησιμοποιήστε πρότυπα έργων για να καθορίσετε ποια φίλτρα, πρέπει να εκτελέσετε για ένα συγκεκριμένο είδος εργασίας. Για παράδειγμα, να βεβαιωθείτε ότι ένα φίλτρο ενεργοποίησης που ελέγχει για διαθεσιμότητα άδειας χρήσης εκτελείται μόνο σε εργασίες που απαιτούν μια άδεια χρήσης. Αυτό το είδος φίλτρου εργασία πρέπει να ορίζεται ως DLL (και θα εκτελέσει την ίδια διαδικασία όπως η υπηρεσία Χρονοδιαγράμματος εργασιών HPC) αντί για ένα εκτελέσιμο αρχείο, ακριβώς όπως τα φίλτρα ολόκληρο το σύμπλεγμα (οι οποίες εκτελούνται σε ξεχωριστή διαδικασία). Όταν μια εργασία που έχουν υποβληθεί ή έτοιμη για ενεργοποίηση, φίλτρα εργασία θα εκτελεστεί πριν από το φίλτρο ολόκληρο το σύμπλεγμα.
 • Over-subscribe ή στην περιοχή εγγραφής πυρήνες ή υποδοχών σε κόμβους συμπλέγματος μεμονωμένων. Στο SP2, οι διαχειριστές συμπλέγματος να Λεπτομερής ρύθμιση απόδοσης συμπλέγματος ελέγχοντας πόσες ΚΕΚ εργασίες πρέπει να εκτελούνται σε έναν συγκεκριμένο κόμβο. Over-Subscription σας επιτρέπει να προγραμματίσετε περισσότερες διεργασίες σε έναν κόμβο από φυσική πυρήνες ή υποδοχών. Γενικά, εάν ένας κόμβος έχει οκτώ πυρήνες, στη συνέχεια οκτώ διαδικασίες θα μπορούσε να εκτελέσει σε αυτόν τον κόμβο. Με over-subscription, μπορείτε να ορίσετε το subscribedCores ιδιότητα κόμβου σε μεγαλύτερο αριθμό, για παράδειγμα 16, και η υπηρεσία Χρονοδιαγράμματος εργασιών ΚΕΚ πιθανώς ήταν δυνατή η εκκίνηση 16 διαδικασίες σε αυτόν τον κόμβο. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν μέρος το φόρτο εργασίας του συμπλέγματος αποτελείται από συντονιστή εργασίες που χρησιμοποιούν πολύ λίγα υπολογιστική κύκλους. Ωστόσο, η under-subscription σας επιτρέπει να προγραμματίσετε λιγότερες εργασίες σε έναν κόμβο από φυσική πυρήνες ή υποδοχών. Αυτό είναι χρήσιμο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα υποσύνολο των πυρήνων ή υποδοχών σε έναν συγκεκριμένο κόμβο για εργασίες συμπλέγματος.
 • Παρέχουν περισσότερους πόρους εργασίες σε υψηλότερης προτεραιότητας από pre-empting εργασίες χαμηλότερη προτεραιότητα.SP2 περιλαμβάνει μια νέα επιλογή ρύθμισης παραμέτρων χρονοδιαγράμματος εργασίας για να ενεργοποιήσετε μια πολιτική "Αύξηση από προτιμήσεως". Όταν αυτή η πολιτική είναι ενεργοποιημένη, η αυτόματη λειτουργία ΚΕΚ χρησιμοποιεί προτιμήσεως για την αύξηση των διατιθέμενων πόρων ("grow") υψηλότερη προτεραιότητα εργασίας προς το μέγιστο. Από προεπιλογή, προτιμήσεως μόνο παρουσιάζεται για να ξεκινήσει μια εργασία με την ελάχιστη πόρους που ζητήθηκε (ενεργοποιημένη η επιλογή "φυσιολογική προτιμήσεως") και η εργασία αυξάνει προς τους πόρους της μέγιστης καθώς ολοκληρώνετε άλλες εργασίες ("αυτόματα αύξησης των πόρων (ανάπτυξη)" ενεργοποιημένη την επιλογή). Ενεργοποίηση της πολιτικής "Αύξηση από προτιμήσεως" σάς βοηθάει να διασφαλίσετε ότι η εργασία υψηλής προτεραιότητας να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα.
Διαχείριση συμπλέγματος

Οι ακόλουθες δυνατότητες είναι νέα στη Διαχείριση συμπλέγματος:

 • Προσθήκη σταθμού εργασίας κόμβους που βρίσκονται σε ξεχωριστό τομέα. SP2 υποστηρίζει προσθήκη κόμβων σταθμού εργασίας στο σύμπλεγμα που ανήκουν σε διαφορετικό τομέα από τον κόμβο κεφαλής. Για να συμμετάσχετε σε κόμβους από διαφορετικό τομέα, καθορίστε το πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN) του κόμβου κεφαλής όταν εγκαθιστάτε το πακέτο ΚΕΚ στους σταθμούς εργασίας.
 • Σταματά αυτόματα εργασίες σε κόμβους του σταθμού εργασίας, εάν η κεντρική μονάδα Επεξεργασίας γίνεται απασχολημένος με μη ΚΕΚ εργασίας.Οι διαχειριστές να ρυθμίσετε κόμβους σταθμού εργασίας να γίνει διαθέσιμη βάσει ανίχνευσης δραστηριότητα του χρήστη. Σταθμοί εργασίας αυτόματα να είναι διαθέσιμες για έργα (διατίθενται ηλεκτρονικά) αν ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα έχει παρέλθει χωρίς πληκτρολόγιο ή ποντίκι εισόδου και εάν η χρήση της CPU πέσει κάτω από ένα καθορισμένο όριο. Στο SP1, οι εργασίες ΚΕΚ τερματίζονται αυτόματα όταν εντοπίζεται πληκτρολογίου ή του ποντικιού. Στο SP2, οι εργασίες ΚΕΚ τερματίζονται επίσης όταν αυξάνεται η χρήση της CPU για μη ΚΕΚ εργασίας πάνω από το καθορισμένο όριο. Έτσι εξασφαλίζεται ότι εάν οι χρήστες του σταθμού εργασίας Έναρξη ή προγραμματίσει την εργασία στον υπολογιστή τους πριν εγκαταλείψουν για τη νύχτα, οι εργασίες ΚΕΚ δεν επεμβαίνει.
 • Επικύρωση ρυθμίσεων παραμέτρων του περιβάλλοντος, πριν να δημιουργήσετε ένα νέο σύμπλεγμα.SP2 παρέχει ένα αυτόνομο εργαλείο, Microsoft ΚΕΚ Pack 2008 R2 προετοιμασία Οδηγού εγκατάστασης. Αυτό το εργαλείο σας βοηθά να ελέγξετε για λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις παραμέτρων του περιβάλλοντος που μπορεί να προκαλέσει ζητήματα όταν δημιουργείτε ένα νέο σύμπλεγμα. Μπορείτε να εκτελέσετε τον οδηγό στο διακομιστή που θα λειτουργήσει ως κόμβος κεφαλής (πριν να εγκαταστήσετε το πακέτο HPC) ή σε έναν άλλο υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με το δίκτυο της εταιρείας. Στο εργαλείο, απαντήστε στις ερωτήσεις σχετικά με την προβλεπόμενη ρυθμίσεις παραμέτρων. Το εργαλείο εκτελεί ελέγχους με βάση τις απαντήσεις σας και, στη συνέχεια, δημιουργεί μια έκθεση με τα αποτελέσματα, εγκατάσταση προειδοποιήσεις, βέλτιστες πρακτικές και λίστες ελέγχου. Ο "Οδηγός προεγκατάστασης" είναι διαθέσιμη στη σελίδα λήψης ΚΕΚ εργαλείο pack.
 • Εξαγωγής και εισαγωγής συμπλέγματος διαμορφώσεις ως μέρος του σχεδίου αποκατάστασης αποτυχία. SP2 περιλαμβάνει βοηθητικά προγράμματα που βοηθούν την εξαγωγή και εισαγωγή συμπλέγματος διαμορφώσεις, όπως ομάδες χρηστών και διαχειριστής ΚΕΚ, ομάδες του κόμβου, κόμβο πρότυπα, πρότυπα εργασίας, ρυθμίσεις παραμέτρων χρονοδιαγράμματος εργασίας, αρχεία ρύθμισης παραμέτρων υπηρεσίας αρχιτεκτονικές προσανατολισμένες σε υπηρεσία (SOA) και προσαρμοσμένες διαγνωστικών. HpcConfiguration εξαγωγής και εισαγωγής HpcConfiguration υλοποιούνται ως δέσμες ενεργειών .ps1 (που βρίσκεται στο φάκελο % CCP_HOME % Ανακύκλωσης). Μπορείτε να εισαγάγετε τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις σε ένα νέο σύμπλεγμα που εκτελεί την ίδια έκδοση του Service Pack ΚΕΚ. Για να συνεχίσετε να υποβάλλουν εργασίες στο νέο σύμπλεγμα, οι χρήστες θα χρειαστεί να αλλάξετε το όνομα του συμπλέγματος τους εφαρμογές ή τα βοηθητικά προγράμματα του προγράμματος-πελάτη ΚΕΚ. Για να εξαγάγετε ρυθμίσεις παραμέτρων συμπλέγματος σε ένα φάκελο που ονομάζεται C:\HpcConfig, εκτελέστε PowerShell ΚΕΚ ως διαχειριστής και πληκτρολογήστε εξαγωγής HpcConfiguration –path c:\hpcconfig.
 • Ξεκινήσει η υπηρεσία Χρονοδιαγράμματος εργασιών ΚΕΚ σε κατάσταση λειτουργίας επαναφοράς χρησιμοποιώντας ένα cmdlet ΚΕΚ PowerShell. SP2 περιλαμβάνει μια νέα ιδιότητα συμπλέγματος που ονομάζεται RestoreMode που μπορείτε να ορίσετε όταν πρέπει να ξεκινήσετε την υπηρεσία χρονοδιαγράμματος εργασίας ΚΕΚ σε λειτουργία επαναφοράς. Προηγουμένως, ενεργοποίηση της λειτουργίας επαναφοράς, ορίζοντας ένα κλειδί μητρώου, τώρα μπορείτε να εκτελέσετε PowerShell ΚΕΚ ως διαχειριστής και να χρησιμοποιήσετε σύνολο hpcClusterProperty –RestoreMode:$ true. Όταν ολοκληρωθούν οι λειτουργίες επαναφοράς, η ιδιότητα ορίζεται αυτόματα προς τα πίσω σε False. Τη λειτουργία επαναφοράς ΚΕΚ η υπηρεσία του χρονοδιαγράμματος εργασιών σάς βοηθά να φέρετε το σύμπλεγμα σε σταθερή κατάσταση, όταν εκτελείτε μια ολόκληρου του συστήματος ή την επαναφορά της βάσης δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα βήματα για να εκτελέσετε πριν και μετά την επαναφορά των βάσεων δεδομένων ΚΕΚ από ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Στοιχείο χρόνου εκτέλεσης και ανάπτυξη

Οι ακόλουθες δυνατότητες είναι νέο χρόνο εκτέλεσης και ανάπτυξη:
 • Κοινή δεδομένων API για φορτία λειτουργίας SOA.SP2 περιλαμβάνει νέα API που υποστηρίζει ανασυγκρότησης και την πρόσβαση σε κοινά δεδομένα που απαιτούνται από όλες τις αιτήσεις υπολογισμού μέσα σε μία ή περισσότερες περιόδους λειτουργίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο είδος προγράμματος-πελάτη που ονομάζεται μια DataClient. Το πρόγραμμα-πελάτης δεδομένων περιλαμβάνει μεθόδους για την αποστολή δεδομένων στο σύμπλεγμα (σε χρόνο εκτέλεσης χρήστη δεδομένα κοινόχρηστου φακέλου) και την ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων. Εάν θέλετε τα δεδομένα να είναι διαθέσιμο σε άλλους χρήστες του συμπλέγματος, μπορείτε να καθορίσετε τη λίστα των χρηστών κατά την κλήση του DataClient.Create(). Προαιρετικά, μπορείτε να συσχετίσετε τα δεδομένα στον κύκλο ζωής της περιόδου λειτουργίας, έτσι ώστε όταν τελειώνει η περίοδος λειτουργίας, τα δεδομένα διαγράφονται αυτόματα από το κοινόχρηστο στοιχείο. Δείγματα κώδικα διατίθενται από τη λήψη του δείγματος κώδικα SDK. Κοινές δυνατότητες δεδομένων δεν υποστηρίζονται σε Azure κόμβους.
 • Χρόνου εκτέλεσης μερίδιο των δεδομένων χρήστη δημιουργείται αυτόματα για την υποστήριξη κοινών εργασιών δεδομένων SOA.Κατά την εγκατάσταση του SP2, ο Οδηγός εγκατάστασης περιλαμβάνει ένα βήμα για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός κοινόχρηστου φακέλου για δεδομένα χρήστη χρόνου εκτέλεσης. Αυτό το κοινόχρηστο στοιχείο χρησιμοποιείται από τον κοινό χρόνο εκτέλεσης δεδομένων SOA. Για ένα σύμπλεγμα παραγωγής, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο φάκελο για τα δεδομένα του χρόνου εκτέλεσης σε ένα ξεχωριστό αρχείο διακομιστή και στη συνέχεια καθορίστε τη διαδρομή που κάνουν κοινή χρήση του Οδηγού εγκατάστασης του SP2. Εάν αξιολόγηση οι κοινές δυνατότητες δεδομένων σε ένα σύμπλεγμα δοκιμής, ή εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα μικρό σύμπλεγμα, μπορείτε να δεχτείτε τις προεπιλεγμένες παραμέτρους δεδομένων χρόνου εκτέλεσης κατά την εγκατάσταση. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση παραμέτρων δημιουργεί ένα κρυφό κοινόχρηστο στοιχείο στον κόμβο κεφαλής για την παροχή λειτουργικότητας out of box για τα κοινά δεδομένα φόρτους εργασίας.
 • Σε εξέλιξη broker APIs διαθέσιμα για τη μείωση της επικοινωνίας επιβάρυνση για τις περιόδους λειτουργίας SOA.Τα API SP2 περιλαμβάνει μια επιλογή για να ενεργοποιήσετε ένα broker εντός διεργασίας. Broker εντός διεργασίας εκτελείται στη διεργασία του προγράμματος-πελάτη, και ως εκ τούτου εξαλείφει την ανάγκη για έναν κόμβο του μεσίτη, μειώνει το χρόνο δημιουργίας περιόδου λειτουργίας και μειώνει τον αριθμό των μεταπηδήσεων για κάθε μήνυμα. Για παράδειγμα, ένα μοτίβο χρήσης για το μεσίτη σε εξέλιξη είναι η εξής: αντί να εκτελέσετε την εφαρμογή-πελάτη σε έναν υπολογιστή-πελάτη, μπορείτε να υποβάλετε την εφαρμογή-πελάτη με το σύμπλεγμα ως εργασία μίας εργασίας. Η εφαρμογή-πελάτης δημιουργεί μια περίοδο λειτουργίας στο σύμπλεγμα και αντί να διέρχεται μηνυμάτων μέσω ενός μεσίτη κόμβου, ο υπολογιστής-πελάτης στέλνει αιτήσεις και θα λαμβάνει αποκρίσεις απευθείας από τους κεντρικούς υπολογιστές υπηρεσίας (υπολογισμός κόμβοι). Δείγματα κώδικα διατίθενται από τη λήψη του δείγματος κώδικα SDK. Σε εξέλιξη broker υποστηρίζει μόνο Διαδραστικές περίοδοι λειτουργίας και δεν υποστηρίζεται σε Azure κόμβους.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Ενημέρωση πληροφοριών

Τρόπος απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης

Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη από την ακόλουθη τοποθεσία Web του Κέντρου λήψης της Microsoft:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία που καταχωρήθηκε το αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια, οι οποίοι συμβάλλουν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εκτελείτε Windows ΚΕΚ Server 2008 R2. Επιπλέον, πρέπει να εγκατασταθεί το ΚΕΚ Pack 2008 R2 SP1.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΚΕΚ Pack 2008 R2 SP1, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Οδηγίες εγκατάστασης

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, εκτελέστε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση στον κόμβο κεφαλής.

Σημείωση Εάν έχετε ένα ζεύγος κόμβων κεφαλής υψηλής διαθεσιμότητας, εκτελέστε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση στον ενεργό κόμβο και στη συνέχεια να εκτελέσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση στον παθητικό κόμβο.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά μια ενημερωμένη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2565784 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbmt KB2565784 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2565784

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com