Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που εμποδίζουν ένα χρήστη από την προβολή πληροφοριών διαθεσιμότητας άλλων χρηστών στο Office Outlook 2007 και Outlook 2010 στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2581088 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Σημαντικό Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για τους χρήστες σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Exchange Online αποκλειστικά και που δεν έχουν μια ανάπτυξη υβριδική μεταξύ Exchange Online στο Office 365 και εσωτερικής εγκατάστασης Microsoft Exchange Server. Εάν έχετε μια υβριδική ανάπτυξη, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2667844 Χρήστη δεν είναι δυνατό να προβάλετε πληροφορίες διαθεσιμότητας για έναν απομακρυσμένο χρήστη σε μια ανάπτυξη υβριδική εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και Exchange Online στο Office 365
Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που εμποδίζουν ένα χρήστη από την προβολή πληροφοριών διαθεσιμότητας άλλων χρηστών στο Microsoft Office Outlook 2007 και στο Microsoft Outlook 2010 στο Microsoft Office 365. Υπάρχουν διάφορα σενάρια, όπου ένας χρήστης μπορεί να είναι δυνατή η προβολή πληροφοριών διαθεσιμότητας:
 • Ο χρήστης προσπαθεί να προγραμματίσει μια πρόσκληση σε σύσκεψη ημερολογίου.
 • Ο χρήστης προσπαθεί να δείτε τη διαθεσιμότητα άλλων χρηστών του Outlook.
Αυτά τα σενάρια, ο χρήστης ενδέχεται να μην μπορείτε να προβάλετε τις πληροφορίες διαθεσιμότητας, επειδή το Outlook δεν είναι δυνατό να συνδεθεί στην υπηρεσία Exchange διαθεσιμότητα και για την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού του Exchange.

Πριν από την αντιμετώπισηΑντιμετώπιση προβλημάτων του ζητήματοςΆλλες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Πριν από την αντιμετώπιση

Πριν να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής.

Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει εισέλθει στο Office 365 πύλης και έχει εκτελεστεί το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας

Office 365
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
εικονίδιο συμπτυγμένης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας για το Office 365, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Χρησιμοποιήστε μου τρέχουσα εφαρμογές επιφάνειας εργασίας του Office με το Office 365
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
εικονίδιο συμπτυγμένης
Προ-αναβάθμιση του Office 365
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
εικονίδιο συμπτυγμένης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας σας για την αναβάθμιση του Office 365, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ορίστε την επιφάνεια εργασίας σας για το Office 365
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
εικονίδιο συμπτυγμένης
Το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας εγκαθιστά αρκετές σημαντικές ενημερωμένες εκδόσεις για το Outlook, καθώς και για άλλες εφαρμογές. Αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις που απαιτούνται για να βεβαιωθείτε ότι το Outlook που μπορεί να συνδεθεί με επιτυχία Office 365.

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής πληροί τις απαιτήσεις συστήματος για το Office 365

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος για το Office 365, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Απαιτήσεις λογισμικού για το Office 365 για επιχειρήσεις

Εάν η εγκατάσταση του Office ενημερώνεται, έλεγχο για να διαπιστώσετε αν το ζήτημα επιλύεται με την προσπάθεια ανάκτησης πληροφοριών διαθεσιμότητας. Εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα, χρησιμοποιήστε τις μεθόδους στην ενότητα "Αντιμετώπιση προβλημάτων του ζητήματος".

Αντιμετώπιση προβλημάτων του ζητήματος

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας.


Αντιμετώπιση προβλημάτων πρόσβασης στην υπηρεσία διαθεσιμότητας

Τα βήματα 1 έως 3 σε αυτήν την ενότητα είναι τα βήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να απομονώσετε την αιτία του ζητήματος. Με βάση τα αποτελέσματα από αυτές τις μεθόδους, θα πρέπει να απομονώσετε το ζήτημα στον τοπικό υπολογιστή ή για τη ρύθμιση παραμέτρων του οργανισμού σας.

Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός χρήστη πρόσβαση στην υπηρεσία διαθεσιμότητας στο Exchange Online
Ανάκτηση πληροφοριών διαθεσιμότητας από το Exchange Online απαιτεί πρόσβαση στην υπηρεσία διαθεσιμότητας. Τα τελικά σημεία υπηρεσίας διαθεσιμότητας παρέχονται από την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού, όταν ένα προφίλ του Outlook έχει ρυθμιστεί. Ανάλογα με τις παραμέτρους που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό σας, η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού μπορεί να ρυθμιστεί σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης ή απευθείας με διακομιστές Exchange Online. Είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού ανταποκρίνεται σε αιτήσεις από χρήστες που δεν είναι δυνατή η ανάκτηση πληροφοριών διαθεσιμότητας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL) από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/Download/EN/Details.aspx?ID=626
 2. Εκτελέστε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, επιλέξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου με το Exchange Online σε το Office 365 καρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, πληκτρολογήστε το Αναγνωριστικό χρήστη ή διεύθυνση εισόδου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

  Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται μόνο για να προσομοιώσετε μια προσπάθεια ελέγχου ταυτότητας και να καταγράψετε τα αποτελέσματα.
 4. Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος και εμφάνιση αρχείων.

  Σημείωση Με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να προσπελάσετε τα αρχεία αποτελεσμάτων, μεταβαίνοντας στο φάκελο Documents\MOSDAL.
 5. Στην έκθεση, εντοπίστε το φάκελο \Admin_Applications\Exchange\Exchange_RCA και, στη συνέχεια, εξετάστε το αρχείο Results.html.
  • Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ενός ερωτήματος αυτόματου εντοπισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα αποτελέσματα θα εμφανίζει τη λίστα των διευθύνσεων URL που παρέχονται από την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού στο αρχείο Results.html. Θα πρέπει να έχει την εξής μορφή επιτυχή αποτελέσματα.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο οθόνης του Analyzer απομακρυσμένης σύνδεσης προκύπτει από τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και καταγραφή, εμφανίζει ερώτημα αυτόματου εντοπισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
  • Αν η δοκιμή δεν είναι επιτυχής, το διαχειριστή του Office 365 πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού είναι ρυθμισμένο σωστά στον οργανισμό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο θέμα της "βήμα 3: δημιουργία ή τροποποίηση της εγγραφής του αυτόματου εντοπισμού Κανονικό όνομα (CNAME) ή την εγγραφή SRV αυτόματου εντοπισμού" ενότητα.
Σημείωση Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε αυτόν τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Microsoft απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer. Για να πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
https://testconnectivity.Microsoft.com/

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δοκιμή για να εξακριβώσετε αν το Outlook μπορεί να συνδεθεί με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού
Αφού βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού λειτουργεί εξωτερικά για την εταιρεία σας, θα πρέπει να προσδιορίσετε αν η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού λειτουργεί σωστά από τον τοπικό υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δοκιμή για να εξακριβώσετε εάν η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού και την υπηρεσία διαθεσιμότητας λειτουργούν από το Outlook. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook.
 2. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο του Outlook στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δοκιμής.
 3. Βεβαιωθείτε ότι η σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
 4. Στο παράθυρο Αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δοκιμής , κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Χρήση Guessmart και το ασφαλή έλεγχο ταυτότητας μέσω Guessmart πλαίσιο ελέγχου.
 5. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Χρήση αυτόματου εντοπισμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Test.
Βεβαιωθείτε ότι αυτή η δοκιμή είναι επιτυχής και ότι το Outlook μπορεί να ανακτήσει τις σωστές διευθύνσεις URL για την υπηρεσία διαθεσιμότητας. Παρόμοια με τα ακόλουθα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο του παραθύρου δοκιμή αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου Χρήση Guessmart και το αποτέλεσμα της δοκιμής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Αν η δοκιμή δεν είναι επιτυχής, στον τοπικό υπολογιστή ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού. Οι παρακάτω είναι ορισμένες κοινές αιτίες που ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το ζήτημα:
 • Ένα τοπικό τείχος προστασίας αποκλείει το Outlook από τη σύνδεση με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού.
 • Το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας δεν έχει εκτελεστεί στον υπολογιστή.
Επιπλέον, ανατρέξτε στην ενότητα "Άλλες μέθοδοι" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.Βήμα 3: Δημιουργία ή τροποποίηση της εγγραφής του αυτόματου εντοπισμού Κανονικό όνομα (CNAME) ή την εγγραφή SRV του αυτόματου εντοπισμού
Προσαρμοσμένη τομέας είναι οποιαδήποτε τομέα διαφορετικό από τον προεπιλεγμένο DomanName. onmicrosoft.com που προστίθεται στο Office 365. Εάν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη τομείς του Exchange σε σύνδεση, και όλοι οι χρήστες έχουν μετεγκατασταθεί με το Office 365, εγγραφές DNS πρέπει να ρυθμιστούν για να ανακατευθύνετε μετεγκατάστασης χρηστών για τα τελικά σημεία υπηρεσίας Online αυτόματου εντοπισμού του Exchange. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια εγγραφή CNAME για αυτόματου εντοπισμού.contoso.com Για να autodiscover.outlook.com.

Σημείωση Εάν ο οργανισμός σας έχει συνύπαρξης, ίσως χρειαστεί να σημείο του αυτόματου εντοπισμού.contoso.com Εγγραφή CNAME για το περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης.

Στην περίπτωση αυτή, contoso.com είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το όνομα τομέα της εταιρείας σας.

Η εγγραφή CNAME αυτόματου εντοπισμού πρέπει να περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:
 • Ψευδώνυμο: αυτόματου εντοπισμού
 • Στόχος: autodiscover.outlook.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης μια εγγραφή CNAME για ενεργοποίηση του Outlook για να συνδεθείτε, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Help.Outlook.com/en-US/140/cc950655(d=loband).aspx; sl = 1
Σημείωση Σε συγκεκριμένα σενάρια συνύπαρξης, εγγραφές αυτόματου εντοπισμού εξακολουθεί να μπορεί αντιστοιχεί σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης. Επίσης πρέπει να επιβεβαιώνονται αυτές τις καρτέλες.

Άλλες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Οι παρακάτω μέθοδοι ενδέχεται επίσης να επιλύσει κοινά ζητήματα διαθεσιμότητας.

Εκτελέστε το Outlook μαζί με το διακόπτη/cleanfreebusy

Το Outlook διαθέτει πολλούς διακόπτες γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιδιόρθωση σφαλμάτων. Για να επιδιορθώσετε διαθεσιμότητας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Για να προσδιορίσετε τη διαδρομή του Outlook.exe, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στην Εύρεσηκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή αρχεία ή φακέλους.
  2. Στο πλαίσιο με όνομα , πληκτρολογήστε Outlook.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση τώρα.
  3. Σημειώστε τη διαδρομή για το εκτελέσιμο αρχείο του Outlook για αναφορά.
   • Για το Outlook 2007, η προεπιλεγμένη διαδρομή είναι \Program Files\Microsoft Office\Office12\Outlook.exe.
   • Για το Outlook 2010, η προεπιλεγμένη διαδρομή είναι \Program Files\Microsoft Office\Office14\Outlook.exe.
  4. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπί " Κλείσιμο".
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση.
 4. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστε τη διαδρομή του Outlook (συμπεριλάβετε το όνομα αρχείου στη διαδρομή), πιέστε το πλήκτρο ΔΙΑΣΤΗΜΑ μία φορά και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε / cleanfreebusy.

  Για παράδειγμα, η εντολή της γραμμής εντολών για το Outlook 2007 είναι η εξής:
  / Cleanfreebusy "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\Outlook.exe"
  Σημείωση Η πλήρης διαδρομή πρέπει να βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά για να διατηρηθούν τα μεγάλα ονόματα αρχείων.
 5. Προσδιορίστε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται.

Προσδιορίστε αν η τιμή του μητρώου UseLegacyFB έχει ρυθμιστεί

Σημαντικό Η μέθοδος αυτή περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Εάν ο οργανισμός σας μετεγκατασταθούν πρόσφατα στο Office 365, Outlook 2007 μπορεί να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για να χρησιμοποιήσετε μια καταχώρηση μητρώου που έχει μεταφερθεί από το προηγούμενο περιβάλλον. Αυτή η καταχώρηση αναγκάζει το Outlook ώστε να χρησιμοποιεί το μήνυμα διαθεσιμότητας του λογαριασμού στο δημόσιο φάκελο "Schedule+ Free/Busy". Οι δημόσιοι φάκελοι δεν χρησιμοποιούνται από το Exchange Online για τα δεδομένα διαθεσιμότητας. Για να προσδιορίσετε αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση παραμέτρων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Εντοπίστε και αναπτύξτε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Offlice\12.0\Outlook\Options\Calendar
 3. Εντοπίστε την καταχώρηση μητρώου UseLegacyFB. Εάν υπάρχει η καταχώρηση μητρώου UseLegacyFB, διαγράψτε την καταχώρηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε την τιμή της καταχώρησης μητρώου UseLegacyFB στο 0.Σημείωση Εάν ο χρήστης να προβάλετε τις πληροφορίες διαθεσιμότητας για όλους τους χρήστες εκτός από ένα χρήστη, το πρόβλημα σχετίζεται με τον συγκεκριμένο χρήστη του οποίου τις πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να προβάλει ο χρήστης. Αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με το συγκεκριμένο χρήστη για να δείτε γιατί το πρόγραμμα-πελάτης Outlook του χρήστη δεν είναι δυνατό να δημοσιεύσετε πληροφορίες διαθεσιμότητας.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε τοΚοινότητα του Office 365.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2581088 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 18.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2581088 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2581088

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com