Υπενθυμίσεις του Outlook και δεν λειτουργεί μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office 2010 SP1 με Dynamics CRM 2011 σημαίες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2586274 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office 2010 SP1, παρατηρείτε ότι δεν λαμβάνετε υπενθυμίσεις για τις συναντήσεις σας πλέον. Χρησιμοποιεί επίσης τις σημαίες για να επισημάνετε την παρακολούθηση στοιχείων δεν λειτουργούν πλέον. Κατά την προσπάθεια σημαία σε ένα στοιχείο υπενθύμισης το στοιχείο θα επισημανθεί ως ολοκληρωμένη και τα στοιχεία με σημαία δεν θα εμφανιστούν στη γραμμή εκκρεμών εργασιών.

Αιτία

Η αιτία αυτού του ζητήματος ήταν οφείλεται σε μια ενημέρωση κώδικα που συμπεριλήφθηκε στην έκδοση του Microsoft Office 2010 SP1.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η τρέχουσα λύση για αυτό το θέμα είναι να καταργήσετε την εγκατάσταση του SP1 για Microsoft Office 2010 ή των Ηνωμένων Εθνών-ρυθμίστε τις παραμέτρους του προγράμματος-πελάτη Dynamics CRM 2011.

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό θα περιληφθούν στην ενημερωμένη έκδοση Αυγούστου για το 2010 του Office.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ενημερωμένη έκδοση Αυγούστου στοχεύει να είναι διαθέσιμη στο τέλος του Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου πρόωρη μέχρις ότου συσκευασίας, build/την δοκιμή.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2586274 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 2011
  • Microsoft Office 2010 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbsurveynew kbmt KB2586274 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2586274

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com