Τα ονόματα δεν εμφανίζονται σε μια λίστα διανομής στο Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2598291 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν αναπτύξετε μια λίστα διανομής στο Microsoft Outlook 2010, δεν εμφανίζονται τα ονόματα των μελών της λίστας διανομής στο πλαίσιο μέλη .

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν η λίστα διανομής περιέχει περισσότερα από 5.000 μέλη. Ο μέγιστος αριθμός των μελών που μπορεί να περιέχει μια λίστα διανομής στο Outlook 2010 είναι 5.000.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση:

2598318 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του 2010 του Outlook (Outlook-x-none.msp): 24 Απριλίου 2012

Σημείωση Για να λειτουργήσει αυτή η επιδιόρθωση, ο διαχειριστής του Exchange πρέπει να προσαρμόσετε μια πολιτική λήξης χρονικού ορίου του διακομιστή. Την πολιτική διακομιστή επιτάχυνσης προκαλεί μια αποτυχία τυχαία επειδή η επέκταση χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS). Για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα, ο διαχειριστής πρέπει να αυξήσετε την παράμετρο RCAPercentTimeInAD σε μια μεγαλύτερη τιμή χρησιμοποιώντας το Σύνολο ThrottlingPolicy cmdlet.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το cmdlet, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Σύνολο ThrottlingPolicy

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2598291 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2598291 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2598291

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com