ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Διαχείριση ΣΕΛ επιστρέφει το ακόλουθο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να αλλάξετε τις ιδιότητες μιας σύνδεσης συστήματος κεντρικού υπολογιστή IP DLC: "DLUS σύνδεσης πρέπει να δεν έχετε συσχετίσει ΜΧΖ απομακρυσμένης APPC"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2612823 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Χρησιμοποιείτε εξαρτημένων τοπικό για προχωρημένους λογικές μονάδες (ΜΧΖ)-πρόγραμμα επικοινωνιών (APPC).
  • Έχετε ακολουθήσει τα βήματα στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft για να αντιστοιχίσετε ΜΧΖ απομακρυσμένης APPC σύνδεση IP DLC "Κεντρικό σύστημα":
    939193 Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση και τις λογικές μονάδες για μια εφαρμογή APPC κατά τη χρήση της υπηρεσίας σύνδεσης IP DLC στον Host Integration Server μαζί με λογικές μονάδες εξαρτημένων APPC
Εάν επιχειρήσετε να αλλάξετε τις ιδιότητες της σύνδεσης για τη σύνδεση του κεντρικού υπολογιστή συστήματος που έχει απομακρυσμένη APPC ΜΧΖ που της ανατίθενται, Διαχείριση ΣΕΛ επιστρέφει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Microsoft SNA

DLUS σύνδεσης πρέπει να δεν έχετε συσχετίσει ΜΧΖ απομακρυσμένης APPC
Επιστρέφεται το ίδιο μήνυμα λάθους, εάν προσπαθήσετε να ενημερώσετε τη σύνδεση του κεντρικού συστήματος χρησιμοποιώντας το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων γραμμής εντολών SNACFG.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν τα στοιχεία διαχείρισης του Host Integration Server πραγματοποιεί έλεγχο αν υπάρχουν οποιαδήποτε απομακρυσμένης APPC ΜΧΖ ανατεθεί να φιλοξενήσει συνδέσεις σε συστήματα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία σύνδεσης IP DLC. Εάν υπάρχουν απομακρυσμένης APPC ΜΧΖ που έχει αντιστοιχιστεί σε μια σύνδεση στο σύστημα κεντρικού υπολογιστή IP DLC, επιστρέφεται το σφάλμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Host Integration Server 2009

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το θέμα θα συμπεριληφθεί στο πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 2 για Host Integration Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2645939Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για Host Integration Server 2009


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Host Integration Server 2010

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 2 για Host Integration Server 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2616519 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για Host Integration Server 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2612823 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbmt KB2612823 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2612823

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com