Τρόπος κατάργησης του ιού επισκευής PC

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2617291
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την περιήγηση στο Internet ή να λειτουργεί στον υπολογιστή σας μετά την περιήγηση στο internet, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι μπορεί να ανοίξει ένα νέο παράθυρο με τίτλο Επιδιόρθωση του Υπολογιστή , θα σας ζητηθεί να κάνετε ανασυγκρότηση του υπολογιστή σας και στη συνέχεια, ζητείται για προσωπικές πληροφορίες όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι μια παραλλαγή του κακόβουλου λογισμικού Win32/FakeSysdef και να διαγράψετε ή απόκρυψη αρχείων καθώς και ασκούν άλλες κακόβουλης δραστηριότητας στον υπολογιστή σας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί και να καταργήσει τον ιό της επισκευής PC, εκτελώντας το πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας της Microsoft. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 1. Μετάβαση σε http://www.Microsoft.com/Security/Scanner/EN-US/Default.aspx και κάντε κλικ στην επιλογή του Άμεση λήψη κουμπί.
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες του στην οθόνη για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας της Microsoft. Όταν σας ζητηθεί, αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας.
 3. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και εκκίνησης σε Ασφαλή λειτουργία:

  Για τα Windows 7, τα Windows Vista και Windows XP:
  1. Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, πατήστε επανειλημμένα το F8 το κλειδί.
  2. Το Τα Windows για προχωρημένους του μενού "Επιλογές" (Windows XP) ή το Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους μενού (Τα Windows Vista ή Windows 7) θα εμφανιστεί. Επισήμανση Ασφαλή λειτουργία και πατήστε το Εισαγάγετε το κλειδί.
  3. Εάν σας ζητηθεί για Διαχειριστής εισαγάγετε πιστοποιήσεις, σας Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 4. Κάντε διπλό κλικ το Ασφάλεια MicrosoftΣαρωτή εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτό μπορεί να είναι χαρακτηρισμένη ως msert.
 5. Κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στο Αποδέχεται όλους τους όρους της προαναφερθείσας άδειας χρήσης, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Γρήγορη σάρωση, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 7. Το πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας της Microsoft θα σαρώσει τον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, κάντε κλικ στο κουμπί Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της σάρωσης. Θα πρέπει να δείτε Ιός τύπου Trojan: Win32/FakeSysdef αναφέρεται στα αποτελέσματα.


Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας της Microsoft, επισκεφθείτε:http://www.Microsoft.com/Security/Scanner/EN-US/Default.aspx

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του κακόβουλου λογισμικού Win32/FakeSysdef και παραλλαγές του, επισκεφθείτε: http://www.Microsoft.com/Security/Portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?Name=Trojan%3aWin32%2fFakeSysdef&threatid=4295122934

Η Microsoft προσφέρει ένα πρόγραμμα ελεύθερο ασφαλείας, βασικά στοιχεία ασφάλειας της Microsoft, η οποία θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από προσβολή από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft, επισκεφθείτε:http://www.Microsoft.com/en-US/security_essentials/Default.aspx

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας από χάκερ, κακόβουλο λογισμικό και άλλα κακόβουλης δραστηριότητας, επισκεφθείτε ασφάλειας και με το Κέντρο ασφαλείας της Microsoft:http://www.Microsoft.com/security/default.aspxΙδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2617291 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2617291 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2617291

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com