ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Ένα μήνυμα λάθους παραβίασης πρόσβασης MMC ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC διαχείρισης συναλλαγών Ολοκληρωτής που κλείνει απροσδόκητα σε περιβάλλον Host Integration Server 2009

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2619220 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε περιβάλλον Microsoft Host Integration Server 2009, μπορείτε να ξεκινήσετε το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC διαχείρισης συναλλαγών Ολοκληρωτής (TI) και το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC ενδέχεται να τερματιστεί απροσδόκητα. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται κατά την πληκτρολόγηση βιβλιοθήκη (TLB) ή.NET συγκρότησης αρχεία ότι ολοκληρωτή συναλλαγή αναφοράς για τα αντικείμενα δεν βρίσκονται στους σωστούς φακέλους στο σύστημα. Όταν το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC διαχείρισης TI κλείνει, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παραβίασης πρόσβασης MMC που μοιάζει με το ακόλουθο:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα εφαρμογήςΈκδοση εφαρμογήςΌνομα λειτουργικής μονάδαςΈκδοση λειτουργικής μονάδαςΜετατόπιση
MMC.exe5.2.3790.3959Ntdll.dll5.2.3790.47890004e721

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η συναλλαγή ολοκληρωτή Επιβεβαιώστε ότι δεν το TLB ή.NET συγκρότησης αρχεία υπάρχουν όταν το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC διαχείρισης TI ανοίγει και προσπαθεί να προετοιμάσει τα αρχεία.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 2 για Host Integration Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2645939 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για Host Integration Server 2009

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αντιγράψτε το TLB λείπει ή.NET συγκρότησης αρχεία στο σωστό φάκελο που την TI τα αντικείμενα αναφοράς.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2619220 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2619220 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2619220

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com