ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Ως αποτέλεσμα την εσφαλμένη συναλλαγή ολοκληρωτή παραμέτρους μητρώου nondescript σφάλματος μηνύματα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2629666 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να αναπτύξετε μια εφαρμογή ολοκληρωτή συναλλαγής (TI).
  • Έχετε ορίσει μία ή περισσότερες παραμέτρους μητρώου ολοκληρωτή συναλλαγών για να αλλάξετε ορισμένες λειτουργίες συναλλαγής ολοκληρωτή.

Σε αυτό το σενάριο, εάν οποιαδήποτε από τις παραμέτρους μητρώου TI ορίζονται σωστά, ίσως αντιμετωπίσετε μηνύματα λάθους nondescript κατά την εκτέλεση της εφαρμογής Transaction ολοκληρωτή.

Για παράδειγμα, τα μηνύματα σφάλματος δεν παρέχει όλες τις πληροφορίες που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε που μια παράμετρο μητρώου με εσφαλμένη είναι η αιτία του σφάλματος χρόνου εκτέλεσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 του πακέτου για Microsoft Host Integration Server 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2654652 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 3 για Host ενοποίηση διακομιστή 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, συναλλαγή ολοκληρωτή επιστρέφει τα μηνύματα λάθους που παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το μητρώο εσφαλμένες παραμέτρους που προκαλούν τα σφάλματα χρόνου εκτέλεσης.

Ακολουθεί ένα μήνυμα λάθους που ολοκληρωτή συναλλαγών συνδέεται μετά την TrimTrainingNulls παράμετρο μητρώου έχει οριστεί εσφαλμένα:
Αναγνωριστικό συμβάντος: 102
Πηγή: Την ενσωμάτωση εφαρμογών
Περιγραφή:
Ολοκληρωτής εφαρμογής HISETBG0001 έχει υποκλοπή στη μέθοδο άγνωστη εξαίρεση.  Ακολουθεί η περιγραφή εξαίρεση: Η προετοιμασία τύπου για το 'Microsoft.HostIntegration.TI.RuntimeCallContext' έδωσε μια εξαίρεση.

ΣημείωσηΤο πραγματικό μήνυμα που επιστρέφεται όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα ποικίλλει, ανάλογα με την εφαρμογή TI.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2629666 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2629666 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2629666

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com